Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Επανέρχονται Με Διαφορετική Ονομασία Οι Δράσεις “Χωρίς Μεσάζοντες” Στην Ηλιούπολη

Έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις των επαγγελματιών της πόλης για την κίνηση της δημοτικής αρχής.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Επανέρχονται Με Διαφορετική Ονομασία Οι Δράσεις “Χωρίς Μεσάζοντες” Στην Ηλιούπολη

Σε λειτουργία θα τεθούν ξανά οι δράσεις “Χωρίς μεσάζοντες” στην Ηλιούπολη, μετά από 2μηνη αναστολή της δράσης τους.

Όπως είχε ανακοινώσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Πούλος πριν από σχεδόν 2 μήνες, οι συγκεκριμένες δράσεις αναστέλλονταν λόγω «σοβαρότατων, ουσιαστικών και τυπικών παραλείψεων, ελλείψεων και παραβάσεων τόσο των παραγωγών όσο και του διοργανωτή Συλλόγου Πωλητών και Παραγωγών», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η ανακοίνωση.

Μόλις 15 ημέρες μετά την ανακοίνωση, ο Δήμος διοργάνωσε ένα “Φεστιβάλ Προϊόντων Ελληνικής Γης”, το οποίο δέχθηκε σκληρή κριτική από φορείς και παρατάξεις της πόλης, με αρκετούς αιρετούς να εγκαλούν τη δημοτική αρχή για διγλωσσία. Το ilioupolinews.gr είχε δημοσιεύσει ένα εκτενές ρεπορτάζ με στοιχεία για την ΜΚΟ που διοργάνωνε το εν λόγω φεστιβάλ.


 

Ερωτηματικά Και Αντιδράσεις Για Το “Φεστιβάλ Προϊόντων Ελληνικής Γης” Στην Ηλιούπολη


Στις 14 Νοεμβρίου, ο Δήμος Ηλιούπολης, σε ανακοίνωση του, καλούσε τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στην ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την λεγόμενη “Αγορά Καταναλωτών”, η οποία είναι η μετεξέλιξη του θεσμού “Χωρίς μεσάζοντες”, καθώς διέπονται από το ίδιο θεσμικό και νομικό πλαίσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilioupolinews.gr η κίνηση αυτή έχει δημιουργήσει απογοήτευση στους επαγγελματίες της πόλης, ενώ η δυσαρέσκεια αυτή θα εκφραστεί τις προσεχείς εβδομάδες και σε θεσμικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ