Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ενεργή Συμμετοχή Στα Χριστουγεννιάτικα Δρώμενα Στην Πόλη Από Τον Εμπορικό Σύλλογο Ηλιούπολης

Διαβάστε τις πρωτοβουλίες του εμπορικού συλλόγου Ηλιούπολης με αφορμή τις ημέρες των εορτών.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ενεργή Συμμετοχή Στα Χριστουγεννιάτικα Δρώμενα Στην Πόλη Από Τον Εμπορικό Σύλλογο Ηλιούπολης

Μπορεί ο εμπορικός σύλλογος Ηλιούπολης να μετρά μόλις λίγους μήνες λειτουργίας, ωστόσο ήδη τα στελέχη του έχουν ανεβάσει στροφές και δουλεύουν πυρετωδώς για την οργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων στην πόλη, στις οποίες οι καταστηματάρχες θα συμμετέχουν για πρώτη φορά οργανωμένα και ενεργά.

Στελέχη του εμπορικού συλλόγου Ηλιούπολης, μιλώντας στο ilioupolinews.gr ανέφεραν πως ο σύλλογος και τα μέλη του έχουν ήδη οργανώσει μια σειρά από πρωτοβουλίες για τις ημέρες των γιορτών, που θα εντείνουν το εορταστικό κλίμα -ειδικά στο κέντρο της πόλης- σε μια προσπάθεια να τονωθεί η τοπική αγορά και να προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Οι Δράσεις Κατά Τη Διάρκεια Των Εορτών

Ήδη ο εμπορικός σύλλογος έχει ζητήσει και έχει καταφέρει να τροποποιηθεί το δρομολόγιο της φιλαρμονικής του Δήμου, η οποία κάθε χρόνο τραγουδά τα παραδοσιακά κάλαντα στους δρόμους της πόλης. Φέτος, το δρομολόγιο μεγαλώνει και έτσι το μουσικό σχήμα θα περάσει από πολλές περισσότερες γειτονιές.

Επίσης, η πλειονότητα των καταστημάτων που είναι μέλη του συλλόγου, θα ανακοινώσουν “happy hours” κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων στην πόλη, προσφέροντας εκπτώσεις αλλά και κεράσματα στους κατοίκους και τους επισκέπτες του κέντρου της Ηλιούπολης.

Ειδικά για τα παιδιά, καταστηματάρχες έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία για εκδήλωση με facepainting και ξυλοπόδαρους, ενώ υπάρχει αίτημα από τη πλευρά του συλλόγου, για επέκταση της χριστουγεννιάτικης μουσικής σε όλο το κέντρο της πόλης, κάτι τι οποίο επεξεργάζεται ο ΠΑΟΔΗΛ, προκειμένου να βρεθεί τεχνική λυση.

Τέλος, καταστηματάρχες-μέλη του εμπορικού συλλόγου θα συνδράμουν στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των εργαζομένων στον Δήμο, προσφέροντας δώρα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ