Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Μαχόμενη Ηλιούπολη: «Ασφαλίτες Κατέβασαν Το Πανό Μας Στη Χθεσινή Εκδήλωση Του ΣΠΑΥ»

Kαταγγελία από την παράταξη με επικεφαλής τον Πέτρο Μανιάτη.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μαχόμενη Ηλιούπολη: «Ασφαλίτες Κατέβασαν Το Πανό Μας Στη Χθεσινή Εκδήλωση Του ΣΠΑΥ»

Μία σημαντική καταγγελία έφερε στο φως σήμερα (24/1) η δημοτική παράταξη “Μαχόμενη Ηλιούπολη” με αφορμή τα όσα έγιναν στην εκδήλωση του ΣΠΑΥ για τον Υμηττό.

H δημοτική παράταξη καταγγέλει πως άνδρες της ασφάλειας κατέβασαν το πανό που επιχείρησε να σηκώσει η παράταξη έξω από  αίθουσα που διεξήχθη η εκδήλωση, ενώ ζητήθηκαν και ταυτότητες για εξακρίβωση στοιχείων. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης: «Οι συναγωνιστές/στριες επιχείρησαν να ανοίξουν ένα πανό, που έγραφε για την ανάγκη προάσπισης του βουνού, κι αμέσως επενέβησαν μερικοί από τους δεκάδες ασφαλίτες (που αποτελούσαν μεγάλο μέρος των… συγκεντρωμένων), οι οποίοι πήραν τα στοιχεία τους και τους απέτρεψαν από το άνοιγμα του πανό!».

Η Μαχόμενη Ηλιούπολη κάνει λόγο για «αναμενόμενη στάση»  αναφέροντας τα εξης: «Όταν για τον Υμηττό μιλούν οι εκπρόσωποι μιας κυβέρνησης που ξεπουλά τα πάντα και θέλει να κάνει το Ελληνικό ένα σύμπλεγμα Λας Βέγκας και περιφραγμένης πόλης για πλούσιους∙ οι δήμαρχοι που προσέφυγαν κατά του προηγούμενου Προεδρικού Διατάγματος προστασίας του βουνού και θέλουν να βολέψουν μια σειρά «δραστηριότητες» στον Υμηττό, με πρόεδρο του ΣΠΑΥ τον δήμαρχο Αργυρούπολης-Ελληνικού Γ. Κωνσταντάτο, ένθερμο θιασώτη της τσιμεντοποίησης του πρώην αεροδρομίου».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ