Facebook Pixel

Αθλητικα

Δεκτή Η Ένσταση Του ΓΣΗ Κατά Του ΠΑΟ Ρουφ – «Φωτιά» Στο Πρωτάθλημα Της Α’ ΕΠΣΑ

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δεκτή Η Ένσταση Του ΓΣΗ Κατά Του ΠΑΟ Ρουφ – «Φωτιά» Στο Πρωτάθλημα Της Α’ ΕΠΣΑ

Δεκτή έκανε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Αθηνών την ένσταση του ΓΣΗ Ηλιούπολης κατά του ΠΑΟ Ρουφ.

Η πειθαρχική επιτροπή δικαίωσε παμψηφεί την Ηλιούπολη, αφαιρώντας συνολικά 6 βαθμούς από τον ΠΑΟ Ρουφ και μειώνοντας τη διαφορά μεταξύ των ομάδων που μάχονται για την πρώτη θέση και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Η ένσταση είχε κατατεθεί για τη συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Μάριου Μπιτσάνη στον αγώνα κόντρα στα Σούρμενα, στις 19/1/2020.  Σύμφωνα με τους κανονισμούς, ένας παίκτης απαγορεύεται να αγωνιστεί σε 3 διαφορετικές ομάδες την ίδια αγωνιστική σεζόν, με τον Μπιτσάνη να έχει αγωνιστεί στον Πανθουριακό (ΕΠΣ Καλαμάτας), τον Ερμή Κορυδαλλού (Γ’ Εθνική) και τον ΠΑΟ Ρουφ(ΕΠΣ Αθηνών) εντός της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2019-2020).

Πλέον, ο πρωτοπόρος ΠΑΟ Ρουφ απέχει μόλις 2 βαθμούς από τα δεύτερα Σούρμενα που πήραν το τρίποντο χάρη στην ένσταση της Ηλιούπολης, ενώ ο ΓΣΗ έπεσε στην τρίτη θέση, απέχοντας όμως μόνο 4 βαθμούς από την κορυφή και έχοντας τους δύο πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα σε εντός έδρας ματς στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Σε ανακοίνωση της, η ομάδα της Ηλιούπολης αναφέρει πως «η διοίκηση της ομάδας εκφράζει την ικανοποίηση της για την άψογη λειτουργία των θεσμών της ΕΠΣΑ και την τήρηση της νομιμότητας.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ