Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Προσωρινό Τέλος Στα Τρόφιμα Χωρίς Μεσάζοντες Στην Ηλιούπολη – Καταγγέλει Παραβάσεις Ο Νέος Αντιδήμαρχος

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Προσωρινό Τέλος Στα Τρόφιμα Χωρίς Μεσάζοντες Στην Ηλιούπολη – Καταγγέλει Παραβάσεις Ο Νέος Αντιδήμαρχος

Προσωρινό τέλος στην αγορά τροφίμων χωρίς μεσάζοντες βάζει με απόφαση του ο Δήμος Ηλιούπολης.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική αρχή και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Πούλος, κάνουν λόγο για σοβαρές τυπικές παραλείψεις και παραβάσεις στη διεξαγωγή της αγοράς, γεγονός που ωθεί στην επανεξέταση των όρων λειτουργίας της από πλευράς της δημοτικής αρχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του αρμόδιου αντιδημάρχου:

Η δράση «Τρόφιμα χωρίς Μεσάζοντες» και το συνολικό καθεστώς της υπόκειται σε επανεξέταση εξαιτίας σοβαρότατων, ουσιαστικών και τυπικών παραλείψεων, ελλείψεων και παραβάσεων τόσο των παραγωγών όσο και του διοργανωτή Συλλόγου Πωλητών και Παραγωγών.

Με νεώτερη ανακοίνωση θα ενημερωθούν οι Δημότες Ηλιούπολης για την ημερομηνία επανέναρξης της δράσης αυτής.

 

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Προσωρινό Τέλος Στα Τρόφιμα Χωρίς Μεσάζοντες Στην Ηλιούπολη – Καταγγέλει Παραβάσεις Ο Νέος Αντιδήμαρχος
  1. Ο/Η Σπυλ λέει:

    Μπράβο σας. Αυτό μόνο τρόφιμα χωρίς μεσάζοντες δεν ήταν. Τις τιμές τις έβρισκες παντού και η ποιότητα αμφίβολη. Ελπίζουμε σε μια τέτοια λαϊκή που ο σκοπός της θα είναι πραγματικά το όφελος των πολιτών.

  2. Ο/Η Βαγγέλης λέει:

    ποιες είναι οι παραλείψεις κύριε δήμαρχε? δεν μας λέτε πραγματικά την αλήθεια, πόσα θέλετε για να συνεχιστεί το χωρις μεσάζοντες? τι παραλείψεις έχουν δεν έκοβαν αποδείξεις οι παραγωγοί? ή μήπως είναι κοντά στη Βουλιαγμένης είναι η πρόσβαση δύσκολη. Στερείται από τον πολιτη την χωρίς μεσάζοντες, ντροπή σας μόνο αυτό ντροπή σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ