Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Μανιάτης: “Χατζηδάκης Και Στασινόπολος Έδιναν Αγώνα Κατά Του Αυταρχισμού Και Έγιναν Χειρότεροι”

Σκληρή ανακοίνωση από τον επικεφαλής της Μαχόμενης Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μανιάτης: “Χατζηδάκης Και Στασινόπολος Έδιναν Αγώνα Κατά Του Αυταρχισμού Και Έγιναν Χειρότεροι”

Σκληρή γλώσσα κατά του Δημάρχου και του επικεφαλής των “Συνεργών” Αποστόλη Στασινόπουλου χρησιμοποίησε ο Πέτρος Μανιάτης, σε πρόσφατη ανακοίνωση της παράταξης.

Με αφορμή την έγκριση της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού χωρίς την απαραίτητη πλειοψηφια στο δημοτικό συμβούλιο, ο επικεφαλής της Μαχόμενης Ηλιούπολης χαρακτήρισε “έκθετους” τους κύριους Χατζηδάκη και Στασινόπουλο, καθώς όπως ισχυρίζεται είναι ανακόλουθοι με όσα έλεγαν προεκλογικά.

«Παντελώς έκθετοι μένουν τόσο ο ίδιος ο Γ. Χατζηδάκης όσο και οι συνεργαζόμενοι μαζί του, που έδιναν «αγώνα» ενάντια στον αυταρχισμό της προηγούμενης διοίκησης, καθώς γίνονται χειρότεροι, εκμεταλλευόμενοι ένα νόμο, που κάνει το δημοτικό συμβούλιο κουρελόχαρτο, χωρίς καμία ισχύ στα σοβαρά ζητήματα», αναφέρει ο κ. Μανιάτης στην ανακοίνωση του, και συμπληρώνει:

«Τις προθέσεις και την πρακτική της συνδιοίκησης του δήμου αρχίζουμε και τις βλέπουμε σιγά σιγά, όχι πως πιστεύαμε ποτέ ότι θα έπρατταν και διαφορετικά. Τις προθέσεις της τάχα αντιπολίτευσης που υπερψηφίζει κάθε αντιδραστική αλλαγή και συμμετέχει στη νομή της εξουσίας για μεγαλύτερη συναίνεση την ξέρουμε. Τους έτοιμους από καιρό που συνεργάζονται ή ανεξαρτητοποιούνται για να μπουν στην μοιρασιά θέσεων σε νομικά πρόσωπα ή αλλού (πάντα «για να συμβάλλουν») τους είδαμε κι αυτούς».
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της Μαχόμενης Ηλιούπολης, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ