Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αραμπατζής: «Ο Δήμος Ηλιούπολης Δίνει 9.000 Ευρώ Για Καρναβάλι Εν Μέσω Πανδημίας»

Aνακοίνωση από την παράταξη «Η Πόλη Που Θέλω»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αραμπατζής: «Ο Δήμος Ηλιούπολης Δίνει 9.000 Ευρώ Για Καρναβάλι Εν Μέσω Πανδημίας»

Τη σφοδρή αντίδραση του επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Που Θελω» προκάλεσε έγγραφο που αναρτήθηκε στη διαύγεια από τον Δήμο Ηλιούπολης και αφορά δέσμευση πίστωσης 9.000 ευρώ για τη διεξαγωγή καρναβαλιού.

Μιλώντας στο ilioupolinews.gr ο κ. Αραμπατζής κάνει λόγο για «μία πρωτοφανή απόφαση εν μέσω πανδημίας, τονίζοντας πως «ο Δήμος έχει ανάγκη από πιο σημαντικά πράγματα την τρέχουσα περίοδο».

Mάλιστα σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη του κ. Αραμπατζή, γίνεται λόγος για «Παντελή έλλειψη ενσυναίσθησης από τον Δήμαρχο, καθώς τη στιγμή που η πόλη έχει δεκάδες προβλήματα από την έντονη χιονόπτωση , ο Δήμαρχος ασχολείται με τις διαδικασίες διοργάνωσης Καρναβαλιού».

Το ilioupolinews.gr απηύθυνε ερωτήσεις σχετικά με την διοργάνωση του καρναβαλιού στη δημοτική αρχή, με τον αντιδήμαρχο οικονομικών κ. Στασινόπουλο να απαντά τα εξής:

«Θα ήθελα σας ενημερώσω πως αύριο θα βγει επίσημη ανακοίνωση από τον Δήμο Ηλιούπολης σχετικά με όλες τις λεπτομέρειες γύρω από την διοργάνωση εκδηλώσεων για το καρναβάλι του 2021. Ακόμα, να σας επισημάνω διευκρινιστικά, πως προφανώς οι εν λόγω εκδηλώσεις δεν θα πραγματοποιηθούν με φυσική παρουσία».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω»:

Παντελής η έλλειψη ενσυναίσθησης από τον Δήμαρχο: τη στιγμή που η πόλη έχει δεκάδες προβλήματα από την έντονη χιονόπτωση, ο Δήμαρχος ασχολείται με τις διαδικασίες διοργάνωσης Καρναβαλιού.

Ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή, δυστυχώς για μία ακόμη φορά, άφησαν την πόλη στην τύχη της, ενώ γνώριζαν εδώ και δέκα μέρες για τη σοβαρότητα της κακοκαιρίας. Από την άλλη βέβαια, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης(Facebook κτλ.) υπήρχε έντονη δραστηριότητα, όχι μόνο από μέλη της διοίκησης αλλά και από ψεύτικους λογαριασμούς (fake profiles).

Βρήκαμε αρκετές αναρτήσεις, οι οποίες παρότρυναν τους δημότες να ακολουθήσουν τη σελίδα του δήμου στο Facebook για on-line ενημέρωση και για καταγραφή πιθανών προβλημάτων στις γειτονιές μέσω σχολιασμού. Προτιμάει η σημερινή διοίκηση το Facebook από τις έξυπνες εφαρμογές που πληρώνουμε αδρά ως δήμος και παρουσιάζοντας την υποχρέωση ως ρουσφέτι “διαφημίσει” τους αριθμούς κινητών τηλεφώνων των επιφορτισμένων με την πολιτική προστασία αντιδημάρχων.

Πουθενά όμως δεν υπήρξε χώρος για μία ανακοίνωση ή ανάρτηση με τις σχετικές οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας, τις οποίες θα έπρεπε να ακολουθήσουν οι δημότες (π.χ. δήμος Χαλανδρίου http://bit.ly/3uaOVzB 11/2/2021).Τελικά, όταν το χιόνι έκανε την εμφάνισή του, ο μηχανισμός του δήμου ήταν ανέτοιμος ή μάλλον ανύπαρκτος. Η δημοτική αρχή έδρασε με προχειρότητα και δε μπόρεσε να ανταποκριθεί στις σοβαρές ανάγκες που προέκυψαν στην Ηλιούπολη.

Χαρακτηριστικό του -ανύπαρκτου- «σχεδίου» αντιμετώπισης της κακοκαιρίας είναι το γεγονός ότι την ημέρα της έντονης χιονόπτωσης 16/2/2021 ο Δήμαρχος προχώρησε σε λήψη αποφάσεων σχετικά με τη διοργάνωση – εν μέσω πανδημίας- εκδηλώσεων καρναβαλιού με κόστος 8.928€ https://bit.ly/3qrGvBs Όμως, όταν τελικά λιώσουν τα χιόνια, ανοίξουν οι δρόμοι και τελειώσει η πανδημία (χωρίς ποτέ η δημοτική αρχή να έχει ασχοληθεί με κάτι από αυτά σοβαρά), όλοι θα καταλάβουν ότι «ο βασιλιάς είναι γυμνός».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ