Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Επιστολή «Συγνώμης» Από Τον Γιώργο Γιαννόπουλο Για Τις Ύβρεις Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Επιστολή «Συγνώμης» Από Τον Γιώργο Γιαννόπουλο Για Τις Ύβρεις Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης

Την ειλικρινή του μεταμέλεια εκφράζει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γιαννόπουλος σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο.

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης, ο γνωστός ηθοποιός και άμισθος σύμβουλος του Δήμαρχου Ηλιούπολης απολογείται για τις ακατάλληλες εκφράσεις που χρησιμοποίησε για την αριστερά κατά τη διάρκεια της εισήγησης του συναδέλφου του Δημήτρη Ασβεστά.

YouTube video

Με ανακοίνωση της, η παράταξη «ΗΛΙΟΥ-Πόλις Ανθρώπινη Πόλη» εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία της για το περιστατικό, ζητώντας από τον Δήμαρχο να επιληφθεί του ζητήματος. Ωστόσο, τον Δήμαρχο πρόλαβε ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος ζητά «ταπεινή και ειλικρινή συγνώμη» για τα όσα ακούστηκαν, συμπληρώνοντας:

«Αν, αν λέω, πάνω στην κουβέντα, ακούστηκε κάτι που προσέβαλε την Αριστερά και τον Κύριο  Δημήτρη Ασβεστά, ζητάω ταπεινά συγνώμη. Τέτοιες εκφράσεις δεν τιμούν κανένα και ιδιαίτερα τους γονείς μου και επομένως και εμένα, που έχω δώσει τους αγώνες μου, για τον πολιτισμό και την πολιτική, τόσα χρόνια στη ζωή μου. Τιμώ την Αριστερά και όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, άσχετα με τις διαφωνίες μας, όπως και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και ιδιαίτερα τον Αγαπητό Δημήτρη Ασβεστά και τον φίλο Χρήστο Κοκοτίνη».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ