Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Βολές Της Παράταξης «ΗΛΙΟΥ-Πόλις» Κατά Του Δήμαρχου Για Τις Χυδαιότητες Δημ. Συμβούλου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Βολές Της Παράταξης «ΗΛΙΟΥ-Πόλις» Κατά Του Δήμαρχου Για Τις Χυδαιότητες Δημ. Συμβούλου

Σκληρή ανακοίνωση κατά του Δημάρχου εξέδωσε η δημοτική κίνηση «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη» με αφορμή τις χυδαιότητες δημοτικού συμβούλου κατά της αριστεράς στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο.

«Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 11ης Φεβρουαρίου 2021 που μεταδόθηκε διαδικτυακά, δημοτικός σύμβουλος με ύφος που θύμιζε μετεμφυλιακό τραμπούκο, επιτέθηκε συλλήβδην κατά της Αριστεράς, με ύφος αγοραίο και εκφράσεις που θεωρούμε αδιανόητο να ακούγονται σε χώρους αφιερωμένους στη Δημοκρατία», αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης και συμπληρώνει:

«Ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος αν και ανεξάρτητος συγκαταλέγεται στις δυνάμεις του Δημάρχου. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, έκοψε τον εν λόγω κύριο μιλώντας για παρεμβολή… Αναμένουμε από τον Δήμαρχο να παρέμβει και να μην επιλέξει την σιωπή. Μία σιωπή που θα αποδεικνύει πως οι προοδευτικές του ευαισθησίες, είναι ευκαιριακού χαρακτήρα».

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, που ωστόσο πρόσκειται στη δημοτική αρχής ως άμισθος σύμβουλος του Δήμαρχου, εκστόμισε χυδαίες εκφράσεις κατά της αριστεράς, διακόπτοντας τον επικεφαλής της παράταξης «ΗΛΙΟΥ-Πόλις» κατά την τοποθέτηση του για τον εκλογικό νόμο. Η κίνηση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε όλη την αντιπολίτευση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

YouTube video

«Καλούμε τελικά τη Δημοτική Αρχή να αποδείξει ότι δεν είναι αδύναμη. Έστω και μετά από δική μας παρότρυνση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ