Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Ολονύχτια «Μάχη» Για Την Αντιμετώπιση Των Προβλημάτων Της Κακοκαιρίας

Ξαγρύπνησαν για 2ο συνεχόμενο 24ωρο αιρετοί και υπηρεσιακοί του Δήμου – Καταλυτική η βοήθεια του ΕΟΔΠΗ.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Ολονύχτια «Μάχη» Για Την Αντιμετώπιση Των Προβλημάτων Της Κακοκαιρίας

«Μάχη» για δεύτερο συνεχόμενο 24ωρο έδωσαν τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου και οι εθελοντές της ΕΟΔΠΗ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκάλεσε η σφοδρή χιονόπτωση στην Ηλιούπολη.

Καθόλη τη διάρκεια της νύχτας, οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι και στελέχη της δημοτικής αρχής μαζί με τα τεχνικά συνεργεία απομάκρυναν πεσμένα δέντρα από το οδόστρωμα, απομάκρυναν κλαδιά που είχαν πέσει επάνω σε καλώδια της ΔΕΗ και πραγματοποιούσαν εκτεταμένες εργασίες εκχιονισμού κεντρικών δρόμων αλλά και στενών με επικίνδυνη κλίση σε όλη την πόλη.

Τα αιτήματα που έχουν λάβει οι αρμόδιοι είναι εκατοντάδες, και εντός από τα προβλήματα τεχνικής υφής, έχουν προκύψει ζητήματα μεταφοράς ασθενών σε νοσοκομεία. Σε όλες τις περιπτώσεις τα αιτήματα εξυπηρετούνται κατα προταιρεότητα, με τους ανθρώποους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας (π.χ νεφροπαθείς) να βρίσκονται πρώτοι στη μακρά λίστα αιτημάτων.

Προβλήματα Ηλεκτροδότησης Σε Πολλά Σημεία Του Δήμου

Οι πτώσεις δέντρων και κλαδιών σε καλώδια της ΔΕΗ έχουν προκαλέσει αρκετά προβλήματα σε πολλές γειτονιές της πόλης, με αρκετά νοικοκυριά να μένουν για ώρες χωρίς ρεύμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, παρά το γεγονός ότι ο Δήμος καταβάλει κάθε προσπάθεια να απομακρύνει τα κλαδιά από τα καλώδια, αρμόδιος για την επαναφορά του ρεύματος είναι ο ΔΕΔΔΗΕ, από τον οποίο παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις σε όλη την Ελλάδα ως προς την ανταπόκριση.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος «ο Δήμος καταβάλει συνεχείς προσπάθειες για να επιλύσει όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει», ζητώντας παράλληλα από τους κατοίκους της πόλης να παραμείνουν ασφαλής και να μετακινούνται μόνο εάν είναι απαραίτητο.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

ΕτικέτεςΧιονόπτωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ