Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Συνεχείς Πτώσεις Δέντρων Λόγω Της Χιονόπτωσης Στην Ηλιούπολη

Δεκάδες κλήσεις δημοτών προς τις αρχές.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνεχείς Πτώσεις Δέντρων Λόγω Της Χιονόπτωσης Στην Ηλιούπολη

Εκθετικά αυξάνονται τα προβλήματα που προκαλεί η σφοδρή χιονόπτωση των τελευταίων ωρών στην Ηλιούπολη, καθώς είναι πολλά τα περιστατικά πτώσης δέντρων σε όλη την έκταση της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, τα περιστατικά πτώσης δέντρων ξεπερνούν -σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς- τα 20, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στην κεντρική πλατεία Ηλιούπολης όπου έπεσαν δύο δέντρα και κόπηκε προσωρινά το ρεύμα, στην οδό 2ας Μεραρχίας, στην οδό Πανταζή, στο πάρκο Καλαβρύτων, στην οδό Αρτέμιδος, στην οδό Γλυνού, στην οδό Κυπρίων Ηρώων, στην Πλατεία Ανεξαρτησίας, στο Άλσος Παπαρηγοπουλου, στο Άλσος Κιντή, στο Πάρκο Ναυαρίνου, στην οδό Ραγκαβή, ενώ υπάρχουν προβλήματα στη ρευματοδότηση στην κεντρική πλατεία και στην κάτω Ηλιούπολη.

Επίσης, υπάρχουν μεμονωμένα περιστατικά, όπου δέντρα έχουν πέσει σε καλώδια ηλεκτροδότησης, προκαλώντας προσωρινές διακοπές σε ορισμένες γειτονιές της πόλης, ενώ έχει καταγραφεί και ένα περιστατικό πτώσης δέντρου σε ΙΧ.

Oι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι πολιτικής προστασίας και η πυροσβεστική έχουν δεχτεί δεκάδες κλήσεις για κοπή πεσμένων δέντρων, με τα αιτήματα να μπαίνουν σε σειρά προτεραιότητας λόγω μεγάλου φόρτου. Τα συνεργεία του Δήμου και η διοίκηση καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να λύσουν όλα τα προβλήματα, με τους αρμόδιους να βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή.

Σε περίπτωση ανάγκης, μπορείτε να απευθυνθείτε στα παρακάτω τηλέφωνα:

kakokairia Συνεχείς Πτώσεις Δέντρων Λόγω Της Χιονόπτωσης Στην Ηλιούπολη

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερωθείτε για τις τελευταίες ειδήσεις στην Ηλιούπολη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ