Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Αντιδράσεις & Δηκτικά Σχόλια Για Την Πρόταση Αραμπατζή Στο Ζήτημα Των LED

Αιρετοί αντιδρούν στην πρόταση Αραμπατζή για τον οδοφωτισμό, με δηκτικά σχόλια για «προχειρότητα» και «μη-ρεαλιστικές προτάσεις».

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αντιδράσεις & Δηκτικά Σχόλια Για Την Πρόταση Αραμπατζή Στο Ζήτημα Των LED

Δηκτικά σχόλια απέσπασε η πρόταση του Γαβριήλ Αραμπατζή για την αναβάθμιση του δημοτικού οδοφωτισμού στην Ηλιούπολη, με αρκετές πλευρές να εκφράζουν την ενόχληση και την αντίθεση τους στην πρόταση που κατέθεσε.

Η αρχή έγινε από στελέχη της δημοτικής αρχής, τα οποία σχολίασαν σε συνομιλίες με πολίτες πως η πρόταση Αραμπατζή «στερείται τεκμηρίωσης» και πως «παρουσιάζει αριθμούς που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα». Κεντρικό σημείο της κριτικής είναι πως ο κ. Αραμπατζής ισχυρίζεται πως το πραγματικό κόστος της επένδυσης σύμφωνα με τις δική του πρόταση είναι 12 φορές μικρότερο από αυτό που προβλέπει η μελέτη της δημοτικής αρχής, κάτι που είναι «μη-ρεαλιστικό» σύμφωνα με τους διοικούντες.

Αντιδράσεις Και Στην Κεντροδεξιά

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιδράσεις και «γκρίνιες» υπήρξαν επίσης και από την πλευρά του κ. Ευσταθίου, ο οποίος μιλώντας τόσο με τα στελέχη της παράταξης του αλλά και με βουλευτές του Νότιου τομέα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι χειροπιαστές προτάσεις, με σφραγίδα και υπογραφή ειδικών είναι δύο: Του Χατζηδάκη και του Βαλασόπουλου. Δεν μπορεί ο καθένας να βάζει σε ένα χαρτί 5 νούμερα και να ισχυρίζεται πως έχει ετοιμάσει πρόταση για ένα σοβαρό ζήτημα».

Ο κ. Ευσταθίου είναι γνώστης του θέματος λόγω σπουδών (Απόφοιτος της σχόλης Μηχανολόγων – Μηχανικών του ΕΜΠ) και επαγγελματικής ενασχόλησης και φημολογείται ετοιμάζει σημαντική παρέμβαση για το ζήτημα των LED το αμέσως επόμενο διάστημα.

__________________________________________________

Διαβάστε όλη την αρθρογραφία & τα ρεπορτάζ γύρω από το ζήτημα των LED, εδώ
Διαβάστε την άποψη του Δημάρχου & δημοτικής αρχής, εδώ.
Διαβάστε τις απόψεις της αντιπολίτευσης, εδώ.
Διαβάστε την άποψη του Σωματείου Εργαζομένων, εδώ.
Διαβάστε το ρεπορτάζ από το επίμαχο δημοτικό συμβούλιο, εδώ

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ