Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ευσταθίου: «Οι Καθυστερήσεις Στα LED Οφείλονται Στον Δήμαρχο Ηλιούπολης – Διοικεί 11 Χρόνια»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ευσταθίου: «Οι Καθυστερήσεις Στα LED Οφείλονται Στον Δήμαρχο Ηλιούπολης – Διοικεί 11 Χρόνια»

Αιχμές κατά της δημοτικής αρχής και του Δημάρχου εξαπέλυσε ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη, Πάμε Μπροστά», Τάσος Ευσταθίου.

Ο κ. Ευσταθίου, σε ανακοίνωση του ψέγει τη διοίκηση για το γεγονός πως επέλεξε την οικονομική επιτροπή και όχι το δημοτικό συμβούλιο για να «περάσει» τη μελέτη σκοπιμότητας για τον οδοφωτισμό στην πόλη.

«Παρά την αντίθεση μας στην κίνηση αυτή, συμμετείχαμε στην ενημέρωση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς επρόκειτο για ένα σημαντικό ζήτημα για την πόλη. Η διοίκηση και ο μελετητής δεν κατάφεραν να μας πείσουν ούτε με τα τεχνικά ούτε με τα πολιτικά τους επιχειρήματα. Παρουσίασαν μια μελέτη που φαίνεται υπερκοστολογημένη,  που εκχωρεί τα ανταποδοτικά τέλη στον ιδιώτη για 12 έτη και έχει σαν συνέπεια να ζημιώνεται  μακροπρόθεσμα  ο Δήμος και ο δημότης.», επισημαίνει η ανακοίνωση του κ. Ευσταθίου.

Ο κεντροδεξιός αιρετός καλεί τον Δήμαρχο να δράσει πιο δημοκρατικά, επαναφέροντας το ζήτημα προς ψήφιση και οχι απλά προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, ζητώντας του παράλληλα να εξετάσει και άλλες εναλλακτικές λύσεις χρηματοδότησης του έργου.

«Η αναβάθμιση των LED έχει ήδη καθυστερήσει με ευθύνη του δημάρχου ο οποίος βρίσκεται σε θέσεις ευθύνης επί 11 συναπτά έτη. Δεν θα επιτρέψουμε άλλη καθυστέρηση σε ένα τόσο σημαντικό & αναγκαίο έργο, αλλά ούτε προχειρότητες που θα οδηγήσουν τον δήμο να ρίχνει λεφτά σε ένα βαρέλι δίχως πάτο», αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστε την άποψη της δημοτικής αρχής, εδώ.

Διαβάστε το ρεπορτάζ από το επίμαχο δημοτικό συμβούλιο, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ