Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Αιχμές & Δυσαρέσκεια Στελεχών Του ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης Για Το Ζήτημα Του Οδοφωτισμού

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αιχμές & Δυσαρέσκεια Στελεχών Του ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης Για Το Ζήτημα Του Οδοφωτισμού

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης για τον τρόπο με τον οποίο η δημοτική αρχή διαχειρίστηκε το ζήτημα της αναβάθμισης του οδοφωτισμού.

Η δυσαρέσκεια εκφράστηκε με τον πλέον έκδηλο τρόπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο από την συντονίστρια της Α’ οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης κ. Λουκάκη όσο και από τον αναπληρωτή συντονιστή κ. Τασούλα. H κ. Λουκάκη, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Δημάρχου για το ζήτημα των LED, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έπρεπε να προηγηθεί συζήτηση στο Δ.Σ. και φυσικά όλοι να συμπράξουν στην αναβάθμιση. Εκεί κρίνονται και αναβαθμίζονται οι πλειοψηφίες. Αυτό σημαίνει απλή αναλογική και δημοκρατία», κατακρίνοντας εμμέσως την επιλογή να ψηφιστεί η μελέτη για τον οδοφωτισμό από την οικονομική επιτροπή.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες, αρκετά στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκεια τους για την ανοιχτή δήλωση στήριξης της βουλευτή κ. Χρηστίδου στον Δήμαρχο Ηλιούπολης, λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του δημοτικού συμβουλίου.

Παρά τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει, ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης και στελέχη της δημοτικής αρχής υπερτονίζουν πως ο τρόπος τον οποίο θα χρηματοδοτηθεί η εγκατάσταση των LED στην πόλη είναι απόλυτα διαφανής και επωφελής, καθώς μειώνει το ρίσκο για τα οικονομικά του Δήμου και θέτει ισχυρές δικλείδες ασφαλείας.

Διαβάστε την άποψη της δημοτικής αρχής και του Δημάρχου, εδώ.
Διαβάστε την άποψη των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, εδώ.
Διαβάστε πλήρη αρθρογραφία για το ζήτημα της αναβάθμισης των LED, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ