Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Αστυνομικός Κακοποιούσε, Βίαζε Και Εξέδιδε 18Χρονη Κρατώντας Την Αιχμάλωτη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Αστυνομικός Κακοποιούσε, Βίαζε Και Εξέδιδε 18Χρονη Κρατώντας Την Αιχμάλωτη

Μια σοκαριστική είδηση είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί της Κυριακής, καθώς αποκαλήφθηκε πως αστυνομικός βίαζε και κακοποιούσε νεαρή κοπέλα στην Ηλιούπολη, κρατώντας την αιχμάλωτη.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε η υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ, «Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός, που τελεί σε κατάσταση αργίας με απόλυση, για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία».

Σύμφωνα με την κοπέλα που μίλησε στους αστυνομικούς «ο αστυνομικός με τη χρήση βίας την κατακρατούσε παράνομα με σκοπό την εκμετάλλευσή της για τον πορισμό παράνομου περιουσιακού οφέλους από την τέλεση γενετήσιων πράξεων, ενώ ο έτερος συλληφθείς που τυγχάνει πατέρας της, από την ηλικία των 11 έως των 17 ετών, με διάφορες απειλές την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις εντός της οικίας τους».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 18 κρατούνταν αιχμάλωτη από τον 41χρονο αστυνομικό, ο οποίος την κακοποιούσε και την εξέδιδε προς ίδιον όφελος. Η σύλληψη του φερόμενου ως δράστη έγινε αφού η κοπέλα κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι που βρισκόταν αιχμάλωτη επί της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου και ζήτησε βοήθεια σε κοντινό cafe. Οι υπάλληλοι του cafe την είδαν χτυπημένη, τραυματισμένη και σε άσχημη ψυχική κατάσταση, και ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές.

Eκτός από τον Αστυνομικό συνελήφθη και ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, ο οποίος κατηγορείται πως την κακοποιούσε από τα 11 της χρόνια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σύντομα στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ