Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Στήριξη Στον Δήμαρχο Ηλιούπολης Για Την Αναβάθμιση Του Οδοφωτισμού Από Τη Ραλλία Χρηστίδου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στήριξη Στον Δήμαρχο Ηλιούπολης Για Την Αναβάθμιση Του Οδοφωτισμού Από Τη Ραλλία Χρηστίδου

Την πεποίθηση πως ο Δήμος Ηλιούπολης ακολουθεί τον πλέον σωστό και συμφέροντα τρόπο χρηματοδότησης γιατηναναβάθμιση του οδοφωτισμού εξέφρασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου.

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η κ. Χρηστίδου, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη και τον αντιδήμαρχο οικονομικών Αποστόλη Στασινόπουλο, δηλώνει «απολύτως πεπεισμένη πως η απόφαση αυτή είναι η πλέον συμφέρουσα τόσο οικονομικά όσο και κοινωνικά για τους δημότες της πόλη» τονίζοντας τα πολλαπλά οφέλη που θα έχει για τον Δήμο η μελέτη σκοπιμότητας που εγκρίθηκε από την επιτροπή.

Η κ. Χρηστίδου αναφέρθηκε και στην σύνδεση του ζητήματος της αναβάθμισης του οδοφωτισμού στην Ηλιούπολη με το αντίστοιχο της Νέας Φιλαδέλφειας, κάνοντας λόγο για «εντελώς διαφορετική συμφωνία» τονίζοντας πως «η απόφαση της δημοτικής αρχής της Ηλιούπολης είναι επωφελής για τους δημότες ενώ η άλλη όχι». Υπενθυμίζεται πως η κ. Χρηστίδου έχει συνυπογράψει σχετική ερώτηση στη βουλή για το ζήτημα της αναβάθμισης του οδοφωτισμού στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση της βουλεύτριας:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

ΕτικέτεςLED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ