Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ανακαίνιση Στην Παιδική Χαρά Της Πλατείας Αναγνωσταρά Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ανακαίνιση Στην Παιδική Χαρά Της Πλατείας Αναγνωσταρά Στην Ηλιούπολη

Άλλη μια σύγχρονη παιδική χαρά παραδίδεται αυτές τις ημέρες στους κατοίκους της Ηλιούπολης, μπαίνοντας στη μακρά λίστα των ανοικτών χώρων παιχνιδιού που έχουν αλλάξει όψη τα τελευταία 2 χρόνια.

Λόγος για την παιδική χαρά της πλατείας Αναγωσταρά, στα σύνορα της Ηλιουπολης και του Βύρωνα, όπου τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιούνται εκτεταμένες εργασίες αναβάθμισης του σημείου. Ό Δήμος Ηλιουπολης τοποθετεί σύγχρονα και ασφαλή παιχνίδια το σημείο, ενώ πραγματοποιήθηκε ανάπλαση της παιδικής χαράς με υλικά που προστατεύουν τα παιδιά από τραυματισμούς και εγγυώνται την ασφάλεια τους.

Μαζί με την ανάπλαση της παιδικής χαράς έχει πραγματοποιηθεί και ασφαλτόστρωση γύρω από την πλατεία, βελτιώνοντας την όψη αλλά και την προσβασιμότητα του σημείου για μικρούς και μεγάλους. Πρόκειται για μια ακόμα ανάπλαση, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο μιας ευρύτερης στρατηγικής αναβάθμισης των δημοσίων χώρων στην πόλη, με τη δημοτική αρχή να έχει πραγματοποιήσει συνολικά πάνω από 15 αναπλάσεις σε παιδικές χαρές.

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση του ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Κώστας Σεφτελής: «Με λίγα λόγια αλλά πολύ δουλειά και κυρίως με σχεδιασμό και συνέπεια, υλοποιούμε τον προγραμματισμό μας, έχοντας παράλληλα δύο στόχους: τη βελτίωση της ποιότητας και της ασφάλειας στη διασκέδαση των μικρών συμπολιτών μας και την αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων της πόλης μας».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ