Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

Εγκαίνια & Δράσεις Για Παιδιά Για Την Νέα Παιδική Χαρά Στην Πλατεία Βεάκη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Εγκαίνια & Δράσεις Για Παιδιά Για Την Νέα Παιδική Χαρά Στην Πλατεία Βεάκη

Στους πολίτες παραδίδεται σήμερα η ανακαινισμένη παιδική χαρά στην πλατεία Βεάκη στην Ηλιούπολη, με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη να κόβει την «κορδέλα» σε ένα έργο που αναβαθμίζει σημαντικά την περιοχή.

Αμέσως μετά την εκδήλωση εγκαινίων θα ακολουθήσουν δράσεις και εκδηλώσεις για μικρά παιδιά, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει παιδικό θέατρο, ζογκλέρ, κλόουν και πολλά παιχνίδια εντός της παιδικής χαράς.

Υπενθυμίζεται πως η πλατεία είχε υποστεί πλήρη ανάπλαση πριν 3 χρόνια από την πρώην διοίκηση, με το έργο να φέρει την «υπογραφή» του αντιδημάρχου Μαρίνου Μπασούρη και το πρώην Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου.

To Πρόγραμμα Των Εκδηλώσεων

19.00: Εγκαίνια της νέας παιδικής χαράς. Ο Δήμαρχός Γιώργος Χατζηδάκης θα κόψει την κορδέλα και η Πλατεία Βεάκη, ομορφότερη από ποτέ, θα υποδεχτεί τους καλεσμένους της!

19.20: Διαδραστικά spot για τα παιδιά με face painting, henna tattoo, μπαλονοκατασκεύες, bubbles, ζογκλερικά από κλόουν και πολλές εκπλήξεις!

20.20: Παιδικό Θέατρο «Το Zωντανό Μουσείο»

21.30: Αναβίωση παλιών παιχνιδιών, όπως σπασμένο τηλέφωνο, παντομίμα, τυφλόμυγα, μουσικές καρέκλες και πολλά ακόμη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ