Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Άλλαξε Όψη Η Παιδική Χαρά Στην Πλατεία Φιλικής Εταιρείας (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Άλλαξε Όψη Η Παιδική Χαρά Στην Πλατεία Φιλικής Εταιρείας (VIDEO)

Kαι επίσημα παραδόθηκε στους περιοίκους προς χρήση η ανακαινισμένη παιδική χαρά στην πλατεία φιλικής εταιρείας στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Ηλιούπολης.

Όπως είχε γράψει το ilioupolinews, εδώ και εβδομάδες είχαν ξεκινήσει εντατικές εργασίες ανάπλασης στο σημείο, με τη δημοτική αρχή να στοχεύει στην συνολική αναβάθμιση του σημείου. Μετά από περίπου 3 εβδομάδες εργασίων το αποτέλεσμα δικαιώνει τους πάντες, καθώς η νέα παιδική χαρά δεν θυμίζει σε τίποτα την εγκατάλειψη που επικρατούσε στην περιοχή, με την ανακαίνιση του σημείου να ξαναδίνει ζωή στη γειτονιά και να συγκεντρώνει δεκάδες γονείς με τα παιδιά τους.

Ποιος Εξοπλισμος Αναθαθμίστηκε

Προτεραιότητα για τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών Κώστα Σεφτελή ήταν η ασφάλεια των παιδιών και για τον λόγο αυτό τοποθετήθηκε νέο δάπεδο ασφαλείας γύρω από τα σημεία παιχνιδιού. Τοποθετήθηκε, επίσης, ένα πολυσύνθετο όργανο με τσουλήθρα και αναρριχητικές δραστηριότητες, δύο διπλές ξύλινες κούνιες παιδιών και νηπίων, μία τραμπάλα, δύο ελατηριωτά παιχνίδια, αυτοκίνητο και σαλιγκάρι και έγιναν εργασίες βαφής και συντήρησης των καθισμάτων και του παραμένοντος εξοπλισμού.

Τονίζεται πως οι παρεμβάσεις τηρούν όλες τις απαιτήσεις ασφαλείας και τις προδιαγραφές των ευρωπαϊκών προτύπων ασφαλείας. Η ανάπλαση της παιδικής χαράς χρηματοδοτήθηκε από ίδιους πόρους του Δήμου Ηλιούπολης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ