Facebook Pixel

Αθλητικα

Με Το Βλέμμα Στην Καλαμάτα Η Ηλιούπολη Μετά Τη Λευκή Ισοπαλία Με Την Επισκοπή

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Με Το Βλέμμα Στην Καλαμάτα Η Ηλιούπολη Μετά Τη Λευκή Ισοπαλία Με Την Επισκοπή

Πυρετωδεις είναι η προετοιμασίες της ΠΑΕ Ηλιούπολη ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας μάτς με την Καλαμάτα στο γήπεδο Παραλίας την προσεχή Πέμπτη 22/12, στο τελευταίο ματς πριν την Χριστουγεννιάτικη ανάπαυλα για το πρωτάθλημα της Superleague 2.

Oι κυανέρυθροι προέρχονται από μια μέτρια εμφάνιση στο εντός έδρας ματς απέναντι στην Επισκοπή την περασμένη Κυριακή και δουλεύουν εντατικά για το βέλτιστο δυνατό που θα μπορέσουν να πάρουν απέναντι σε ένα από τα φαβορί του φετινού πρωταθλήματος. Η Καλαμάτα προέρχεται από μια εμφατική νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, γνωρίζοντας ωστόσο την δυσκολία ενός αντιπάλου σαν την Ηλιούπολη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο προπονητής της «μαύρης θύελλας» Νίκος Αναστόπουλος σε δηλώσεις του έκανε λόγο για ένα δύσκολο παιχνίδι, ενώ στο παρελθόν είχε δηλώσει πως «όποιος υποτιμήσει την Ηλιούπολη, θα βρεθεί πληγωμένος».

Από την πλευρά του ο Νίκος Παντέλης και οι συνεργάτες του γνωρίζουν την δυσκολία του παιχνιδιού, ταξιδεύοντας στην Πελοπόννησο για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο έμπειρος τεχνικός έχει αρκετούς «πονοκεφάλους» στο ρόστερ του, καθώς πλην του τραυματία Βασιλείου, αμφίβολοι πρέπει να θεωρούνται οι Τριανταφυλλάκος και Βάρκας, με τον τελευταίο να αποχωρεί τραυματισμένος από το τελευταίο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ