Facebook Pixel

ΟδηγοΣ ΠοληΣ

Quick Dog Shower: Self Service Φροντίδα Για Τoν Σκύλο Σας Σε Εξαιρετικές Τιμές

Ένα νέο κατάστημα στην Ηλιούπολη, το μοναδικό στα Νότια Προάστια, δίνει τη δυνατότητα σε ιδιοκτήτες σκύλων να περιποιηθούν οι ίδιοι το κατοικίδιο τους, γρήγορα, φθηνά και διασκεδαστικά.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Quick Dog Shower: Self Service Φροντίδα Για Τoν Σκύλο Σας Σε Εξαιρετικές Τιμές

Η περιποίηση των τετράποδων φίλων μας είναι μια δύσκολη διαδικασία. Είτε απαιτεί χρόνο τόσο για το μπάνιο όσο και για το μάζεμά του, είτε ένα διόλου ευκαταφρόνητο πόσο για την περιποίηση από τρίτους. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται χρόνος ή χρήμα. Το Quick Dog Shower είναι μια πρωτότυπη υπηρεσία που παρέχει σε όλους τη δυνατότητα να περιποιηθούν το σκυλάκι τους μόνοι τους, με επαγγελματικό εξοπλισμό, γρήγορα και κυρίως σε πολύ προσιτές τιμές.

YouTube video
ΣΕΛΙΔΑ 16 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ 1 Quick Dog Shower: Self Service Φροντίδα Για Τoν Σκύλο Σας Σε Εξαιρετικές Τιμές
Το κατάστημα διαθέτει αναρτημένες οδηγίες καθώς και μια εξαιρετικά εύχρηστη εφαρμογή που βοηθά τον ιδιοκτήτη του σκύλου να ολοκληρώσει τη διαδικασία εύκολα και απλά.

Επαγγελματικός Εξοπλισμός

Η διαδικασία είναι πανεύκολη, καθώς το κατάστημα έχει ειδικά διαμορφωμένη εφαρμογή στην είσοδό του. Ο χρήστης επιλέγει πόσα λεπτά θα χρειαστεί για το πλύσιμο του σκύλου του, μέσα από 2 απλά βήματα πληρώνει ηλεκτρονικά και επιλέγει από τις διαθέσιμες μπανιέρες. Εκεί, θα βρεί σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό, ζεστό νερό και ειδικά πιστοποιημένα σαπούνια της Top Dog που εγγυώνται το βέλτιστο αποτέλεσμα. Όσο για το στέγνωμα, είναι κυριολεκτικά «παιχνίδι».

ΣΕΛΙΔΑ 16 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ 3 Quick Dog Shower: Self Service Φροντίδα Για Τoν Σκύλο Σας Σε Εξαιρετικές Τιμές
Το quick dog shower διαθέτει 5 μπανιέρες, τόσο για μικρά όσο και για πιο εύσωμα κατοικίδια. Μάλιστα, υπάρχουν ειδικές ράγες, που βοηθούν τα πιο μεγαλόσωμα κατοικίδια να ανεβουν με άνεση και ασφάλεια στις μπανιέρες.

Self-Service Mε Ανέσεις

Στο Quick Dog Shower, ο ιδιοκτήτης του σκύλου έχει πολλά πλεονεκτήματα. Καταρχάς, οι μπανιέρες είναι ειδικά διαμορφωμένες ώστε να μην χρειάζεται να σκύβει για το πλύσιμο, ενώ το κατάστημα προσφέρει αδιάβροχες ποδιές και γάντια. Επίσης, ανά πάσα στιγμή υπάρχει διαθέσιμη εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση μέσω κάμερας. Έτσι, εάν κάποιος συναντήσει κάποια δυσκολία σε οποιοδήποτε στάδιο, πατώντας ένα κουμπί θα έχει άμεση απάντηση και εξυπηρέτηση εξ αποστάσεως. Το σημαντικότερο, όμως, που προσφέρει το Quick Dog Shower, είναι η σχέση του κατοικιδίου με τον ιδιοκτήτη. Το στρες ειναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά συναισθήματα του σκύλου όταν έρχεται σε επαφή με κάποιον ξένο που το αγγίζει για πρώτη φορά, με την υπηρεσία να λύνει το συγκεκριμένο πρόβλημα, μέσω του self service concept.

ΣΕΛΙΔΑ 16 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ 2 Quick Dog Shower: Self Service Φροντίδα Για Τoν Σκύλο Σας Σε Εξαιρετικές Τιμές

Μια Άκρως Οικονομική Λύση

Το Quick Dog Shower προσφέρει επαγγελματική περιποίηση σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Χαρακτηριστικό είναι πως για να φροντίσει κάποιος ένα μεσαίου μεγέθους σκυλάκι, αρκούν περίπου 8,5 ευρώ. Τέρμα πια οι λάσπες, οι τρίχες, το μάζεμα του μπάνιου σας, τα ακριβά σαπούνια ή τα έξοδα για περιποίηση εκτός σπιτιού από τρίτους. Στο Quick Dog Shower, η περιποίηση του σκύλου σας γίνεται παιχνίδι, εύκολα και οικονομικά!

Quick Dog Shower

Διγενή 8, Ηλιούπολη (Αγία Μαρίνα) | 21 0970 1073

Bρείτε το Quick Dog Shower στο Facebook, πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

ΕτικέτεςΚαθημερινά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ