Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Μεγάλη Προσέλευση Στην Εκδήλωση Του Βουλευτή Βασίλη Σπανάκη Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μεγάλη Προσέλευση Στην Εκδήλωση Του Βουλευτή Βασίλη Σπανάκη Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστια ήταν η απήχηση της εκδήλωσης που πραγματοποίησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Σπανάκης στο δημοτικό αναψυκτήριο της πόλης, προσελκύοντας δεκάδες Ηλιουπολίτες.

Ο βουλευτής του Νότιου τομέα με την Νέα Δημοκρατία είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και τοπικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, ανταλλάσσοντας απόψεις και εκφράζοντας την πεποίθηση πως η Νέα Δημοκρατία θα εξασφαλίσει την αυτοδυναμία στις εκλογές του 2023. «Συνεχίζουμε ακάθεκτοι τις μεταρρυθμίσεις προς όφελος των πολιτών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σπανάκης απαριθμώντας μια σειρά από σημαντικές παρεμβάσεις για την ελάφρυνση των νοικοκυριών τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Σπανάκης αναφέρθηκε και στις προσωπικές του παρεμβάσεις για την Ηλιούπολη, με τη σημαντικότερη όλων την ερώτηση του για την αστική σήραγγα Ηλιούπολης, η οποία προκάλεσε εξελίξεις στο ζήτημα, με τον Υπουργό να ανακοινώνει την εκπόνηση σχετικής μελέτης από την Lamda Development.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ