Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Παρέμβαση Σπανάκη Για Τις Δυσλειτουργίες & Τις Καθυστερήσεις Στο Υποθηκοφυλακείο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Παρέμβαση Σπανάκη Για Τις Δυσλειτουργίες & Τις Καθυστερήσεις Στο Υποθηκοφυλακείο Ηλιούπολης

Το ζήτημα των μεγάλων καθυστερήσεων και των δυσλειτουργιών που παρουσιάζονται στο υποθηκοφυλακείο-κτηματολογικό γραφείο Ηλιούπολης έθιξε με ερώτηση του στη Βουλή ο Βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Σπανάκης.

Ο βουλευτής του νότιου τομέα, σε ερώτηση προς τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη, ζητά να ενημερωθεί για τα αίτια των καθυστερήσεων στην κατάργηση των υποθηκοφυλακείων και την ένταξη τους στο κτηματολόγιο, ρωτώντας παράλληλα τον αρμόδιο υπουργο σχετικά με τον χρονικό ορίζοντα προκήρυξης νέων θέσεων για τη στελέχωση των νέων κτηματολογικών γραφείων.

Ο κ. Σπανάκης ζητά, τέλος, την ανάληψη άμεσων πρωτοβουλιών ώστε να αντιμετωπισθούν άμεσα τα σοβαρότατα προβλήματα λειτουργίας και να μειωθούν οι μεγάλοι χρόνοι διεκπεραίωσης των καταχωρήσεων. 

Πρόκειται για άλλη μια καίρια παρέμβαση του βουλευτή, ο οποίος φέρνει διαρκώς προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών στη Βουλή και αναζητά λύσεις.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ