Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Πράξη Αγάπης Χωρίς «Κομματικές Γραμμές» Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πράξη Αγάπης Χωρίς «Κομματικές Γραμμές» Στην Ηλιούπολη

Μπορεί η μάχη των δημοτικών εκλογών να έχει άτυπα ξεκινήσει, ωστόσο κάποιοι υποψήφιοι Δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης δείχνουν πως πάνω από τις «κομματικές γραμμές» είναι η ανθρωπιά και η τοπική κοινωνία.

Επιβεβαίωση των παραπάνω ήταν μια φωτογραφία που τραβήχτηκε την Κυριακή 18/12, στο πλαίσιο του Xριστουγεννιάτικου bazaar της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Ηλιούπολης. Τόσο Νεοδημοκράτης υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Ευσταθίου όσο και ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Ευαγγέλου έκαναν την «έκπληξη» και επισκέφθηκαν για λίγα λεπτά το bazaar στηρίζοντας άτυπα την πρωτοβουλία και έχοντας φιλικό και εγκάρδιο διάλογο με όλα τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με τα οποία τους συνδέει μακρόχρονη φιλία. Μάλιστα, τραβήχτηκε και ομαδική φωτογραφία, ενώ οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι συνέδραμαν ενεργά στην προσπάθεια ενίσχυσης ανθρώπων που το έχουν ανάγκη.

Την ανθρώπινη αυτή στιγμή εκμεταλλεύτηκαν κάποια τοπικά blog τα οποία προφανώς δεν βλέπουν κάτι περισσότερο από τα κόμματα ακόμα και σε αυτή την πράξη ανθρωπιάς και αγάπης, κάνοντας λόγο για «χρίσματα του ΠΑΣΟΚ» και πολιτικοποιώντας το bazaar που είχε σκοπό τη στήριξη ευάλωτων συμπολιτών μας. Πρόκειται για blogs που εξυπηρετούν συγκεκριμένα πρόσωπα της τοπικής πολιτικής σκηνής, προβάλλοντας αποκλειστικά το έργο συγκεκριμένων παρατάξεων και τοπικών παραγόντων που δεν έχουν καμία απολύτως αναγνώριση στην τοπική κοινωνία της πόλης.

320727741 1317332252436335 3277255308068164402 n Πράξη Αγάπης Χωρίς «Κομματικές Γραμμές» Στην Ηλιούπολη
Aπο αριστερά: Ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Ηλιούπολης Άρης Φραγκιουδάκης, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Πούλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Δημήτρης Ευαγγέλου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Τάσος Ευσταθίου, ο πρώην αντιδήμαρχος και μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Άγγελος Δημητρόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Καρανδρέας, ο δημοτικός σύμβουλος Μαρίνος Μπασούρης και το μέλος της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Γιαννης Τζούμαρης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ