Facebook Pixel

Επικαιροτητα

«Κόσμημα» Η Νέα Παιδική Χαρά Στην Κεντρική Πλατεία Ηλιούπολης (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

«Κόσμημα» Η Νέα Παιδική Χαρά Στην Κεντρική Πλατεία Ηλιούπολης (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Στους πολίτες έχει παραδοθεί εδώ και λίγες ημέρες η νέα, ανακαινισμένη παιδική χαρά στην κεντρική πλατεία Ηλιούπολης.

Η ανανεωμένη παιδική χαρά άλλαξε ριζικά όψη και εκσυγχρονίστηκε με σύγχονα και ασφαλή παιχνίδια για τα μικρά παιδιά, αναβαθμίζοντας το σημείο το οποίο πλέον έχει γίνει πόλος έλξης για δεκάδες κατοίκους της περιοχής.

YouTube video

Πέραν της ολικής αναμόρφωσης της παιδικής χαράς, τοποθετήθηκε σύγχρονος προστατευτικός, συνθετικός τάπητας, πληρώντας όλες τις απαραίτητες προαγραφές ασφαλείας, ενώ το πλήθος των παιχνιδιών έχουν ενθουσιάσει τους μικρους φίλους που την έχουν επισκεφθεί, καθώς και τους γονείς και κηδεμόνες τους. Σημαντικό είναι το γεγονός πως τοποθετήθηκαν και ολοκαίνουρια συστήματα φωτισμού με LED, καθιστώντας το σημείο επισκέψιμο και ασφαλές ακόμα και μετά τη δύση του Ήλιου.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Πράσινο Ταμείο, υλοποίθηκε από την εταιρεία «Κήπων Οδός» η οποία είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία κατασκευών παιδικών χαρών, και εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πρόγραμμα αναβάθμισης 26 παιδικών χαρών σε όλη την πόλη.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ