Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Χατζηδάκης: «Πολιτική Αλαζονείας & Αμετροέπειας Από Τον κ. Ψυρρόπουλο»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Χατζηδάκης: «Πολιτική Αλαζονείας & Αμετροέπειας Από Τον κ. Ψυρρόπουλο»

Άλλη μια παράταξη τάσσεται στο πλευρό του σωματείου εργαζομένων στη δημόσια κόντρα με τον Δήμαρχο Στάθη Ψυρρόπουλο. Η παράταξη «Ενωμένοι Για Την Ηλιούπολη» του τέως Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη, με δήλωση της στηρίζει τα αιτήματα των υπαλλήλων, κάνοντας λόγο για πολιτική αλαζονείας εκ μέρους του νεοεκλεγέντος Δημάρχου.

«Δεν χρειάστηκε περισσότερο από ένα μήνα για να αποκαλυφθούν οι πολιτικές προτεραιότητες του κ. Ψυρρόπουλου και να γίνουν σαφείς οι σκοπιμότητες που επιθυμεί να εξυπηρετήσει στην θητεία του», αναφέρει ο τέως Δήμαρχος στην ανακοίνωση του και προσθέτει: «Όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις ανακοινώσεις εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου μας σε λιγότερο από μια βδομάδα φανερώνοντας σε όλους τις προθέσεις και τα έργα του κ. Ψυρρόπουλου μετά από τις συναντήσεις μαζί του».

Αιχμές Για Τοξικότητα Και Πόλωση

Η ανακοίνωση του Γιώργου Χατζηδάκη κάνει λόγο για πόλωση και τοξικότητα εκ μέρους του Δημάρχου απέναντι στους εργαζόμενους, ενώ αναφέρεται και στα σημαντικά ερωτήματα περι ίδρυσης αναπτυξιακής εταιρείας στον Δήμο, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι υπηρεσίες του Δήμου οδεύουν προς ιδιωτικοποίηση.

Μόνο τυχαία δεν μπορεί να εκληφθεί η στάση του, αντίθετα επιλέγει συνειδητά να μεταφέρει την προεκλογική πόλωση και τοξικότητα που έσπειρε και μέσα στην διοίκηση του Δήμου ακόμα και απέναντι στους εργαζόμενους. «Συνδέει άραγε ο κ. Ψυρρόπουλος την παραμονή ή μη των εν λόγω συμβασιούχων με την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας;», αναρωτιέται ο κ. Χατζηδάκης.

Σχετικά με το κατέβασμα του πανό του ΣΕΔΗ από το Δημαρχείο, ο κ. Χατζηδάκης αναφέρει: «Φαίνεται πως αυτό υπήρξε το μοναδικό πανό που τον ενόχλησε εδώ και καιρό σε αντίθεση με τα εκατοντάδες που ο ίδιος γέμισε την πόλη προεκλογικά. Αλήθεια, ήταν νόμιμα όλα αυτά ή μήπως τότε ο Υπουργός που επικαλείται δεν του υπέδειξε τι πολιτική θέση να κρατήσει»;

Τέλος, ο τέως Δήμαρχος εγκαλεί τον κ. Ψυρρόπουλο, χρεώνοντας του «υποκριτική στάση» υπερ των εργαζομένων την προεκλογική περίοδο, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η σημερινή του στάση είναι ειλικρινής, θέλει όλη την εξουσία στο πρόσωπο του για να επιβάλλει πολιτικές και αποφάσεις τρίτων».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Την στήριξή τους στο σωματείο έχουν δηλώσει επίσημα οι παρατάξεις «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη» και «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης». Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ για την υπόθεση εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ