Facebook Pixel

Τοπικα

Στην Πρώτη Γραμμή Της Πυρκαγιάς Στον Σαρωνικό Οι Εθελοντές Της ΕΟΔΠΗ

Πολύτιμη βοήθεια στο πύρινο μέτωπο.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στην Πρώτη Γραμμή Της Πυρκαγιάς Στον Σαρωνικό Οι Εθελοντές Της ΕΟΔΠΗ

Την έμπρακτη βοήθεια τους στο μέτωπο πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν λίγα 24ωρα στον Σαρωνικό έδειξαν για ακόμα μια φορά οι εθελοντές της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης (ΕΟΔΠΗ), καθώς βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του πύρινου μετώπου.

Τα στελέχη της ΕΟΔΠΗ βρέθηκαν με το όχημα «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1» στο πύρινο μέτωπο μαζί με άλλες εθελοντικές ομάδες, συμβάλλοντας στα μέγιστα στην επιτυχή κατάσβεση της πυρκαγιάς και σώζοντας ανθρώπινες ζωές και περιουσίες, ενώ για τη δράση τους δημόσια ευχαριστήρια μηνύματα απηύθυναν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Γιώργος Χατζηδάκης, Στάθης Ψυρρόπουλος και Δημήτρης Ευαγγέλου, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους για την προσφορά τους στην πόλη και όχι μόνο.

Οι εθελοντές της ΕΟΔΠΗ αποτελούν την πρώτη γραμμή άμυνας και προστασίας του Υμηττού, ενώ παρουσιάζουν εξαιρετικά σημαντικό έργο στην πόλη, έχοντας βοηθήσει σε δύσκολες καταστάσεις και υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, δίνοντας ένα μήνυμα ανιδιοτελούς προσφοράς και εθελοντισμού για το καλό της πόλης μας.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ