Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πόλεμος Ανακοινώσεων Μεταξύ Των Δεξιών Παρατάξεων Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πόλεμος Ανακοινώσεων Μεταξύ Των Δεξιών Παρατάξεων Στην Ηλιούπολη

Σε μία άνευ προηγουμένου εσωστρέφεια έχουν μπει οι κεντροδεξιές παρατάξεις στην Ηλιούπολη, με έναν πόλεμο ανακοινώσεων με καρφιά και αλληλοκατηγορίες.

Πρόκειται για 3 ανακοινώσεις, με πρώτη αυτή της παράταξης του Γαβριήλ Αραμπατζή, η οποία καλούσε σε ενότητα την παράταξη του Τάσου Ευσταθίου με αφορμή τις εκλογές της ΠΕΔΑ. Ακολούθησαν 2 ανακοινώσεις, που όχι μόνο δεν βοήθησαν στην ενότητα, αλλά αντίθετα δίχασαν ακόμα περισσότερο τις δύο παρατάξεις της πόλης.

Ευσταθίου: «Ο Αραμπατζής διέσπασε την κεντροδεξιά στην Ηλιούπολη»

Η παράταξη του Τάσου Ευσταθίου, σε ανακοίνωσή της όχι μόνο δεν αποδέχθηκε το κάλεσμα ενότητας του Γαβριήλ Αραμπατζή, αλλά αντίθετα εξαπέλυσε επίθεση κατηγορώντας τον για την απροθυμία του να συνεργαστεί προεκλογικά με την παράταξη “Ηλιούπολη, Πάμε Μπροστά”

“Είναι, αν μη τι άλλο υποκριτικό, να μιλάει για ενότητα αυτός ο οποίος, όπως γνωρίζει καλά όλη η Ηλιούπολη, με τις επιλογές και τους εγωισμούς του, στέρησε από την παράταξή μας την ευκαιρία να βρεθεί στον δεύτερο γύρο και να διεκδικήσει με πολύ σοβαρές πιθανότητες την νίκη”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Αραμπατζής: «Ο Ευσταθίου δυναμήτισε την ενιαία υποψηφιότητα του Κώστα Πουπάκη»

Εξίσου αιχμηρή ήταν η ανταπάντηση της παράταξης του Γαβριήλ Αραμπατζή, η οποία αναφέρει πως “στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί”, αναφέροντας μάλιστα σαφώς πως ο κ. Ευσταθίου ήταν εκείνος που διεμβόλησε την κοινή υποψηφιότητα του Κώστα Πουπάκη για την Δημαρχία.

«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί», αφού η παράταξή σας ήταν εκείνη που διέσπασε το 2014 την προσπάθεια της «Νέας Δημοτικής Κίνησης» και το 2019 την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξει μία υποψηφιότητα του κ.Πουπάκη. Εμείς πάντα υποστηρίζαμε ότι πρέπει να υπάρχει μία ενιαία υποψηφιότητα, θέση που διατυπώθηκε και όταν κληθήκαμε στα όργανα του κόμματος, μάλιστα προτείναμε και διαδικασίες στην περίπτωση που δεν τελεσφορήσει η υποψηφιότητα του κ. Πουπάκη, κάτι που δεν αποδεχτήκατε. Γνωρίζετε ότι όσα έγιναν σε εκείνη τη συνάντηση μπορούν να επιβεβαιωθούν από πολλούς», αναφέρει -μεταξύ άλλων- η εκτενής ανακοίνωση της παράταξης “Η Πόλη Που Θέλω”.

Οι δύο παρατάξεις ανταλάσσουν σφοδρά πυρά και αναλώνονται σε μικροπολιτικές και εσωκομματικές κόντρες, την ώρα που οι δημότες απέδειξαν με την ψήφο τους πως αδιαφορούν πλήρως τα κομματικά χρίσματα στους δήμους και αναζητούν απλές και ρεαλιστικές λύσεις για τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ