Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Εργασίες Συντήρησης Και Αποκατάστασης Στο Στάδιο “Χαλικάκι” Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Εργασίες Συντήρησης Και Αποκατάστασης Στο Στάδιο “Χαλικάκι” Στην Ηλιούπολη

Σε τροχιά αποκατάστασης φαίνεται πως μπαίνει ο αγωνιστικός χώρος και ο χλοοτάπητας στο στάδιο “Χαλικάκι” στην Ηλιούπολη.

Πρίν από μερικούς μήνες, το ilioupolinews.gr είχε αναδείξει το θέμα της κακής κατάστασης του σταδίου, μετά απο καταγγελία πολίτη. Το πράσινο του σταδίου ήταν σε εξαιρετικά δεινή κατάσταση, ενώ υπήρχαν προβλήματα και στον αγωνιστικό χώρο.

Τα προβλήματα σταδιακά αποκαθίστανται χάρη στις ενέργειες της δημοτικής αρχής, με εντατικές εργασίες αποκαστάστασης και συντήρησης.

Όπως δηλώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Κώστας Σεφτελής “το αρδευτικό σύστημα του γηπέδου ήταν σε άσχημη κατάσταση και υπολειτουργούσε με αποτέλεσμα να μην ποτίζεται σωστά ο χλοοτάπητας το καλοκαίρι.Προχωρήσαμε στην απαραίτητη συντήρηση του και ταυτόχρονα ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του αγωνιστικού χώρου, ο οποίος ταλαιπωρείται από τους αθλητές των αγωνισμάτων των ρίψεων”

Επόμενος στόχος της δημοτικής αρχής είναι η αποκατάσταση του φωτισμού του γηπέδου με την αντικατάσταση των καμένων προβολέων και στους τέσσερις πυλώνες.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ