Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Μεθοδεύσεις Στη Συνεδρίαση Του ΠΑΟΔΗΛ Καταγγέλει Ο Γαβριήλ Αραμπατζής

Μια σημαντική καταγγελία από τον επικεφαλής της παράταξης “Η Πόλη Που Θέλω”.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μεθοδεύσεις Στη Συνεδρίαση Του ΠΑΟΔΗΛ Καταγγέλει Ο Γαβριήλ Αραμπατζής

Σε μια ανακοίνωση που εγείρει σειρά ερωτημάτων προχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης “Η Πόλη Που Θέλω” Γαβριήλ Αραμπατζής.

Ο κ. Αραμπατζής καταγγέλει εμμέσως μεθοδεύσεις στη διεξαγωγή του διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΔΗΛ, και αφήνει αιχμές για τις αποφάσεις που λήφθηκαν στην πρώτη συνεδρίαση του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που είχε δημοσιεύσει το ilioupolinews.gr, υπήρχε κώλυμα στη συνεδρίαση του ΔΣ, καθώς δεν τηρήθηκαν οι προθεσμίες που προβλέπονται από τον νόμο για τη σύγκληση του σώματος. Η ηγεσία του ΠΑΟΔΗΛ, για αυτό τον λόγο, μετέτρεψε εκτάκτως την τακτική συνεδρίαση σε έκτακτη, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από την πλευρά της αντιπολίτευσης.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήτηθηκαν, υπήρχε και το κρίσιμο ζήτημα της ανανέωσης της σύμβασης παραχώρησης του Δ’ Αθλητικού Κέντρου Ηλιούπολης σε ιδιώτη. Πρόκειται για ένα ζήτημα που είχε θίξει η Λαϊκή Συσπείρωση σε ανακοίνωση της, κάνοντας λόγο για “παραχώρηση σε συμφέροντα”. Το ίδιο θέμα έβαλε στο τραπέζι και ο Γαβριήλ Αραμπατζής, ο οποίος ανάφερε χαρακτηριστικά, σε ανακοίνωση του:

«Μας γεννιούνται ερωτήματα για τα μέλη που ψήφισαν ναι και ειδικά για αυτούς που προέρχονται από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Γνωρίζουν τι αφορούν οι αποφάσεις παράτασης; το χρονικό διάστημα; για ποιες ώρες μιλάμε; πόσο είναι το τίμημα; Εξάλλου ο πρόεδρος εισαγωγικά έκανε αναφορά στο ότι ο χώρος είχε παραχωρηθεί το 2004 στο ΓΣΗ, όταν η ομάδα ήταν στη Β’ κατηγορία και οι επαγγελματικές ομάδες δικαιούνται να πάρουν χώρο από το Δήμο. Πέρασαν 15 χρόνια χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα, γιατί δεν υπάρχει η σχετική θέληση, με αποτέλεσμα όταν τα παιδιά σε αυτήν την πόλη θέλουν να κάνουν χρήση των δημοτικών, αθλητικών εγκαταστάσεων, οι γονείς βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη».

Τέλος, ο κ. Αραμπατζής σημειώνει: «Θα περιμέναμε μια άλλη αντιμετώπιση των πραγμάτων από τη νέα διοίκηση, αλλά δυστυχώς για μια ακόμη φορά δικαιωνόμαστε στο ότι είναι μια κακή έκδοση της προηγούμενης διοίκησης».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ