ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Επικαιρότητα

Συνάντηση Των Κεντροδεξιών Υποψήφιων Δημάρχων Ηλιούπολης Στα Γραφεία Της ΝΔ

Μία συνάντηση στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας Στην οδό Πειραιώς φαίνεται πως είχαν οι φερόμενοι ως υποψήφιοι του κεντροδεξιού χώρου στην Ηλιούπολη.

Δημοσιεύτηκε

στις

Μία συνάντηση στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας Στην οδό Πειραιώς φαίνεται πως είχαν οι φερόμενοι ως υποψήφιοι του κεντροδεξιού χώρου στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσίευσε η εφημερίδα “Παλμός”, Τάσος Ευσταθίου, Γαβριήλ Αραμπατζής και Κώστας Πουπάκης συναντήθηκαν στην Πειραιώς με τους Νικήτα Κακλαμάνη και Τάσο Γαϊτάνη και Θανάση Νέζη για να εξετάσουν το ενδεχόμενο μιας ενιαίας υποψηφιότητας που θα έχει τη “στήριξη” της ΝΔ για τον Δήμο Ηλιουπολης. Ο σκοπός της συνάντησης φαίνεται πως δεν τελεσφόρησε, καθώς αφενός ο Κώστας Πουπάκης δεν φάνηκε πρόθυμος να κατέβει σε μια εκλογική μάχη με διασπασμένο το μέτωπο της κεντροδεξιάς, αφετέρου οι Τάσος Ευσταθίου και Γαβριήλ Αραμπατζής δήλωσαν πως θα συνεχίσουν τον προεκλογικό τους αγώνα, χωρίς να δείχνουν σημάδια υποχώρησης.

Ερωτηματικό παραμένει η στάση του πρώην Δημάρχου Γιάννη Αναγνώστου, ο οποίος πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, με μια αινιγματική ανάρτησή του στο Facebook δήλωσε “παρών” για την επόμενη ημέρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Παλμός”, ο Αναγνώστου βρίσκεται σε στενή επαφή με τον Γαβριήλ Αραμπατζή, ωστόσο, ο κεντροδεξιός ηλιουπολίτης blogger Σταύρος Μαρίνης είχε δημοσιεύσει πως ο Αναγνώστου θα ανακοινώσει αυτόνομη υποψηφιότητα μετά τις γιορτές.

Όλα δείχνουν πως η κεντροδεξιά είναι πολυδιασπασμένη στην Ηλιούπολη και με τα σημερινά δεδομένα είναι αδύνατον να διεκδικήσει την ηγεσία του Δήμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Bρείτε μας στο Facebook

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αθλητικά

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ