Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αναγνώστου: Σύντομα Θα Ανακοινώσω Τις Προθέσεις Μου Για Τον Δήμο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Αναγνώστου: Σύντομα Θα Ανακοινώσω Τις Προθέσεις Μου Για Τον Δήμο Ηλιούπολης

Μια αινιγματική ανάρτηση έκανε στη σελίδα της παράταξης “Νέα Δημοτική Κίνηση” στο Facebook o πρώην δήμαρχος Γιάννης Αναγνωστου.

Ο Αναγνώστου στην ανακοίνωση ανέφερε πως εντός ολίγων ημερών θα ανακοινώσει τις προθέσεις του για τον Δήμο και τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ άφησε αιχμές κατά όσων τον ήθελαν να αποσύρεται από τα κοινά της Πόλης.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Πολλοί φίλοι ανησυχούν και αναρωτιούνται τι θα κάνω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους ότι είμαι ενεργος στην πρώτη γραμμή της μάχης και εντός των προσεχων ημερών θα ανακοινώσω τις προθέσεις μου. Να είστε σίγουροι ότι λειτουργώ πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον της πόλης που με τίμησε και πολιτικά και επαγγελματικά. Όσο για όσους βιάστηκαν να προδιαγράψουν το πολιτικό μου μέλλον ότι θα διαψευστούν όπως έχει ξανασυμβεί. Θα θυμησω την σοφή λαϊκή παροιμία “όποιος βιάζεται σκοντάφτει.” Θα τα πούμε πολύ σύντομα……

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι πολύ σημαντική για την κεντροδεξιά στην Ηλιούπολη. Στο παρελθόν ο Αναγνώστου έχει αποδείξει πως έχει στενές σχέσεις με τον Κώστα Πουπάκη, ο οποίος φημολογείται πως θα είναι υποψήφιος στην Ηλιούπολη με την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Υπενθυμίζεται πως δύο υποψήφιοι με κεντροδεξιό “προφίλ”, ο Τάσος Ευσταθίου και ο Γαβριήλ Αραμπατζής, έχουν ήδη δηλώσει “παρών” στις εκλογές.

Θα σχηματιστεί ένας μεγάλος συνασπισμός Αναγνώστου-Πουπάκη; Θα κατέβει αυτόνομα ο Γιάννης Αναγνώστου στις εκλογές;

Μένει να δούμε τις ανακοινώσεις του πρώην δημάρχου τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ