Εβδομάδα Εξελίξεων Για Την ΝΔ Στην Ηλιούπολη – Μηνύματα Ενότητας Από Τοπικά Στελέχη

Διαρκή μηνύματα ενότητας της κεντροδεξιάς στην Ηλιούπολη εκπέμπει ο Ηλιουπολίτης και στέλεχος της ΝΔ Δημήτρης Παρράς δίνοντας έμμεσα μηνύματα για τη συνοχή του κεντροδεξιού χώρου στην Ηλιούπολη.

Με αφορμή την ημέρα της ονομαστικής του γιορτής, ο Παρράς ανέβασε ευχαριστήρια φωτογραφία από συνάντηση-κέρασμα που έκανε σε στενούς του φίλους. Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο Κώστας Πουπάκης, ο οποίος φημολογείται πως θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος με την ΝΔ, αλλά και πολλά στελέχη της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του ilioupolinews, στην γιορτή του Δημήτρη Παρρά βρέθηκε και ο Γιάννης Αναγνώστου, με τον οποίο ο Πουπάκης διατηρεί άριστες σχέσεις. Ο Παράς δίνει διαρκώς δημόσια μηνύματα συνοχής της κεντροδεξιάς στην Ηλιούπολη και αυτό φαίνεται και στην απάντησή του σε ερώτηση του ilioupolinews: Η απάντηση του σε ερώτημα περί εμπλοκής του στα δημοτικά πράγματα ήταν «Να ενωθούμε πρώτα!».

Δύο ημέρες αργότερα, την εμφάνιση της έκανε μια φωτογραφία με τους Αναγνώστου, Πουπάκη και Παρρά να παρακολουθούν μαζί την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου από το μπαλκόνι του γραφείου του πρώην δημάρχου στη Λεωφόρο Ειρήνης.

Τα μηνύματα ενότητας των στελεχών της ΝΔ στην Ηλιούπολη είναι πολλά και καταιγιστικά, μετά από πολλά χρόνια. Η εβδομάδα που έρχεται φαίνεται πως είναι εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων και για την κεντροδεξιά στην Ηλιούπολη. Φαίνεται πως ο Κώστας Πουπάκης ετοιμάζει την κίνησή του.

Be the first to comment on "Εβδομάδα Εξελίξεων Για Την ΝΔ Στην Ηλιούπολη – Μηνύματα Ενότητας Από Τοπικά Στελέχη"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*