ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Παραδημοτικά

Προβλήματα Συνοχής Στην Παράταξη Του Τάσου Ευσταθίου

Τα ευτράπελα της πρώτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Δημοσιεύτηκε

στις

Προβλήματα συνοχής και έλλειψη ομαδικότητας και συννενόησης φαίνεται πως χαρακτηρίζουν την νέα δημοτική ομάδα του Τάσου Ευσταθίου. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» φαίνεται πως ήρθαν σε διαπληκτισμό κατά τη διαρκεια του πρώτου δημοτικού συμβουλίου, καθώς η έλλειψη συννεννόησης οδήγησε σε ευτράπελα που εξέθεσαν την αξιοπιστία της παράταξης.

Κουρής Ημίχρονο… Αθανασίου Τελικό!

Ο αρχικός σχεδιασμός της παράταξης ήταν η εκλογή του έμπειρου Μιχάλη Κουρή ως τακτικού μέλους στην οικονομική επιτροπή. Ωστόσο τα σχέδια του Τάσου Ευσταθίου δεν πήγαν όπως περιμενε, καθώς τελικά στην οικονομική επιτροπή εξελέγη ο κ. Ανδρέας Αθανασίου. Η εξέλιξη αυτή βρήκε παγωμένους τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης, ενώ ο κ. Κουρής εξελέγη τελικά αναπληρωματικό μέλος της επιτροπής. Όπως όλα δείχνουν ο Τάσος Ευσταθίου δεν είχε κάνει τις σωστές διαπαραταξιακές διαβουλεύσεις για να καταφέρει να βάλει τον κ. Κουρή στην οικονομική επιτροπή.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Που Δεν Ψήφισε Τον Εαυτό Του

Ωστόσο τα ευτράπελα για την δημοτική παράταξη δεν σταματούν εδώ. Ενώ κατάφερε να εκλέξει μέλος στην επιτροπή ποιότητας ζωής, όταν πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία για την ανάδειξη αναπληρωματικού μέλους εκ μέρους της παράταξης, ο υποψήφιος κ. Τσουκαλάς δεν ψήφισε ούτε τον εαυτό του, με αποτέλεσμα η θέση να παραμείνει κενή(!). Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία για την αναδειξη αναπληρωματικού μέλους, θα επαναληφθεί σε επόμενη συνεδρίαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Bρείτε μας στο Facebook

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αθλητικά

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ