Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Κύμα Υποστήριξης Της Νομικής Κοινότητας Στον Νίκο Καραβέλο Για Τη Στοχοποίηση Που Δέχτηκε

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κύμα Υποστήριξης Της Νομικής Κοινότητας Στον Νίκο Καραβέλο Για Τη Στοχοποίηση Που Δέχτηκε

Μια σειρά από σημαντικές δημόσιες παρεμβάσεις υποστήριξης στο πρόσωπο του Ηλιουπολίτη νομικού Νίκου Καραβέλου έχουν δημοσιευθεί το τελευταίο διάστημα από σημαντικές προσωπικότητες του νομικού κόσμου.

Ο έγκριτος νομικός και συντονιστής  του έργου της νομικής υπηρεσίας του Δήμου Ηλιούπολης στοχοποιήθηκε μέσα από μια σειρά δημοσιευμάτων που τον «φωτογράφιζαν» λόγω της συμβολής του στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου κατά της χωροθέτησης νέου διαδημοτικού κοιμητηρίου Ηλιούπολης-Αλίμου στην Ηλιούπολη. Ο κ. Καραβέλος με την νομική του γνωμοδότηση χαρακτήριζε ως «απαράδεκτη» τη χωροθέτηση διαδημοτικού κοιμητηρίου στην περιοχή του ΚΥΤ Ηλιούπολης, συσπειρώνοντας την αντιπολίτευση, η οποία ζήτησε και κατόρθωσε να ενσωματωθεί η εν λόγω άποψη στις επίσημες θέσεις του Δήμου στη δημόσια διαβούλευση για το προεδρικό διάταγμα προστασίας του Υμηττού.

Μετά τη δημοσίευση των κειμένων που στοχοποιούσαν τον έγκριτο νομικό υπήρξε ένα κύμα συμπαράστασης υπέρ του. Μεταξύ των ανθρώπων που παρενέβησαν δημόσια ήταν ο πρώην υπουργός και πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Αντώνης Ρουπακιώτης, ο οποίος σε ανακοίνωση του χαρακτηρίζει τα εν λόγω δημοσιεύματα «χολερικά» δίνοντας την αμέριστη στήριξη του στον Ηλιουπολίτη νομικό. Παρόμοιες παρεμβάσεις έγιναν από τον Καθηγητή Θεωρίας του Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Δημήτρη Καλτσώνη,  από τον ποινικολόγο Παναγιώτη Ρουμελιώτη, από τους νομικούς Δημήτρη Σκαρίπα, Γιάννη Παπαϊωάννου, αλλά και από πλήθος άλλων επιφανών δικηγόρων και επιστημόνων.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ