Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Την Αναβάθμιση Του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης Ζητά Ο Βουλευτής Της ΝΔ Βασίλης Σπανάκης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Την Αναβάθμιση Του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης Ζητά Ο Βουλευτής Της ΝΔ Βασίλης Σπανάκης

Επίσημη επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης πραγματοποίησε  ο Βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης.

Ο βουλευτής της ΝΔ επισκεύθηκε το κέντρο υγείας της περιοχής και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. να διαπιστώσει τις ελλείψεις που υπάρχουν και ταυτόχρονα να ενημερωθεί για την εξυπηρέτηση των κατοίκων των ευρύτερων περιοχών.

[adsanity id=”7926″ align=”aligncenter”/]

Μετά την επίσκεψη, ο κ. Σπανάκης δήλωσε:

«Το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης πρέπει άμεσα να αναβαθμιστεί και να ενισχυθεί σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και να γίνει Εφημεριακό Κέντρο 24ωρης λειτουργίας. Έτσι χιλιάδες κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής θα μπορούν να εξυπηρετηθούν άμεσα και ευέλικτα. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τις προσπάθειες που καταβάλει καθημερινά προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες του Κέντρου Υγείας»

Ο βουλευτής είχε δείξει και στο παρελθόν το έμπρακτο ενδιαφέρον του για το κέντρο υγείας της πόλης μας, καταθέτοντας ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ