Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Στη Βουλή Το Θέμα Του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης – Από Τον Βουλευτή Βασίλη Σπανάκη

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στη Βουλή Το Θέμα Του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης – Από Τον Βουλευτή Βασίλη Σπανάκη

Ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια κατέθεσε σήμερα σχετικά με το θέμα του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης ο βουλευτής Βασίλης Σπανάκης.

Ο βουλευτής της ΝΔ στην ερώτηση που κατέθεσε ζητά την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης σε πρότυπο σταθμό Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, ώστε να μπορεί να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των κατοίκων και των εργαζομένων της Ηλιούπολης.

Μεταξύ άλλων, η ερώτηση αναφέρει: «Παρά τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των κατοίκων και των εργαζομένων της Ηλιούπολης, το Κέντρο Υγείας αντιμετωπίζει σοβαρές ελλείψεις ιατρικού προσωπικού. Είναι ενδεικτικό ότι τα τελευταία πέντε χρόνια ο αριθμός των γιατρών που υπηρετούν σε αυτό έχει μειωθεί κατά 75%, με συνέπεια οι ασθενείς να ταλαιπωρούνται ακόμη και για απλά ιατρικά περιστατικά», ενώ ρωτά τον υπουργό να παρουσιάσει στη βουλή τις προθέσεις του για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ολόκληρη η ερώτηση του Βασίλη Σπανάκη προς τον υπουργό Υγείας:

spanakis 01 Στη Βουλή Το Θέμα Του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης - Από Τον Βουλευτή Βασίλη Σπανάκη spanakis 02 Στη Βουλή Το Θέμα Του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης - Από Τον Βουλευτή Βασίλη Σπανάκη

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ