Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Νέος Κύκλος Προσφυγών Κατά Της Μελέτης Για Τα LED Στην Ηλιούπολη

Ενδεχόμενο οι ενστάσεις να είναι περισσότερες από 4.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Νέος Κύκλος Προσφυγών Κατά Της Μελέτης Για Τα LED Στην Ηλιούπολη

Νέα σειρά προσφυγών φαίνεται πως είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν οι παρατάξεις και τα φυσικά πρόσωπα που είχαν προσφύγει κατά της μελέτης αναβάθμισης του οδοφωτισμού στην Ηλιούπολη.

Οι αρχικές προσφυγές που είχαν κατατεθεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής από τις παρατάξεις «Πρώτα Η Ηλιούπολη», «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη» και «Η Πόλη Που Θέλω» απορρίφθηκαν σιωπηλά, καθώς πέρασε ένας μήνας από την κατάθεση τους χωρίς η αρμόδια υπηρεσία να τις εξετάσει. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες οι τρεις παρατάξεις ετοιμάζονται για να καταθέσουν εκ νέου προσφυγές στην Ειδική Επιτροπή που αποτελεί ουσιαστικά δευτεροβάθμιο όργανο εξέτασης προσφυγών.

Πηγές από το Δημαρχείο αναφέρουν πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ακύρωσης της μελέτης από τα ελεγκτικά όργανα, καθώς έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως οι ενστάσεις θα απορριφθούν και το έργο της αναβάθμισης του οδοφωτισμού θα προχωρήσει κανονικά.

Εκτός από τις παρατάξεις, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση είχε προσφύγει και η υποψήφια Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Αγγελική Δουβή, η οποία επίσης προτίθεται να προσφύγει σε δεύτερο βαθμό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Το ζήτημα της αναβάθμισης του οδοφωτισμού στην Ηλιούπολη έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από την μεριά της αντιπολίτευσης, με τις δημοτικές παρατάξεις να αφήνουν αιχμές σχετικά με τη βιωσιμότητα του χρηματοδοτικού μοντέλου που επέλεξε η διοίκηση του Δήμου.

Μπορείτε να διαβάσετε όλη την ειδησεογραφία γύρω από το ζήτημα των LED, εδώ.
Διαβάστε την άποψη του Δημάρχου & δημοτικής αρχής, εδώ.
Διαβάστε τις απόψεις της αντιπολίτευσης, εδώ.
Διαβάστε την άποψη του Σωματείου Εργαζομένων, εδώ.
Διαβάστε το ρεπορτάζ από το τι ειπώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, εδώ

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Νέος Κύκλος Προσφυγών Κατά Της Μελέτης Για Τα LED Στην Ηλιούπολη
  1. Ο/Η Αναστασιος λέει:

    Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά ;;;γιατί δεν μαζεύονται όλοι σε μια όμορφη παρέα να βρουν μια λύση αποδεκτοί από όλους τους φωτισμένους ειδικούς;; πολύ θα ήθελα να είχαμε και εμείς συμμετοχή σε θέματα που αφουρουν την πόλη μας όχι μόνο οι (ειδικοί)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ