Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αποχώρησε Από Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» Η Χριστίνα Σερέτη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αποχώρησε Από Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» Η Χριστίνα Σερέτη

Την απόφαση της να αποχωρήσει από την παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» γνωστοποίησε η δημοτική σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Χριστίνα Σερέτη.

Η κ. Σερέτη με την κίνηση της αυτή γίνεται η 3η αιρετή που αποχωρεί μετά τον ορισμό του κ. Στάθη Ψυρρόπουλου στο τιμόνι της παράταξης, καθώς έχουν προηγηθεί οι ανεξαρτητοποίησεις των του Μαρίνου Μπασούρη και του Αναστάση Ζαννιά.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η κ. Σερέτη:

«Εκτιμώντας τις τελευταίες εξελίξεις στην Παράταξη, με την οποία εκλέγομαι Δημοτική Σύμβουλος από το 2011, επιλέγω τον δρόμο της ανεξαρτητοποίησης. Γνωρίζετε όλοι, πως οι Δημοτικές Παρατάξεις είναι προσωποπαγείς, και εγώ δεσμεύτηκα και υπηρέτησα, άοκνα και πιστά, τις αξίες και το πρόγραμμα του ιδρυτή της. Πιστεύω όμως, όπως και αρκετοί από τους ψηφοφόρους μας, πως η οριστική αποχώρηση του Βασίλη Βαλασόπουλου, σηματοδότησε την «αρχή του τέλους» για την Παράταξή μας».

Η ανακοινωση ανεξαρτητοποίησης καταλήγει: «Σέβομαι και ευχαριστώ όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Παραμένω ενεργή και μάχιμη από την θέση της ανεξάρτητης Δημοτικής Συμβούλου, έχοντας πάντα ως γνώμονα το καλό της πόλης μας»

Όπως όλα δείχνουν το μέλλον της παράταξης προδιαγράφεται δυσοίωνο, καθώς αναμένονται και νέες αποχωρήσεις το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ