Facebook Pixel

Αθλητικα

Νίκη Στην Πρεμιέρα Για Τη Διάνα, 2-1 Το Χαλάνδρι

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Νίκη Στην Πρεμιέρα Για Τη Διάνα, 2-1 Το Χαλάνδρι

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης για το 2021, επικρατώντας με 2-1 του Χαλανδρίου στο Β’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης.

Οι παίκτες του Γιώργου Τσαμόπουλου έδειξαν καλό πρόσωπο, πετυχαίνοντας δύο γκολ με τον Νίκο Κετσετζόγλου στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο τερματοφύλακας της ομάδας Νίκος Φουτράκης, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι στο 85′.

Έτσι, η ομάδα της Διάνας βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ξεκινώντας νικηφόρα στη αγωνιστική σεζόν στο πλαίσιο του 4ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Οι εντεκάδες:

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Φουτράκης, Δάρρας, Ποντικάκος (66’ Κατσίκιας), Μπακογιάννης, Γιαννουλάκης, Μπαρδάκης, Λεοντίου (73’ Νίκολι), Χάλος, Κετσετζόγλου (90+5’ Βελισσαράτος), Φάρος, Καζάκος Α.

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Νώντας Κουτρομάνος): Κατσιούλης Φ., Καρδάμης, Φουκούλης, Τζιόλας (79’ Καλιαμπάκας), Ντζαβίδας, Μητσόπουλος Κ., Μπουραζάς, Φελέκης, Αλεξανδράκης (66’ Σπανός), Κατσιούλης Α., Γεωργουδάκης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ