Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Νέο Ιδρυτικό Συνέδριο Για Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Νέο Ιδρυτικό Συνέδριο Για Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Σε συνέδριο ιδρυτικού χαρακτήρα που θα αποφασιστούν οι νεοι πυλώνεις του προγράμματος του συνδυασμού προχωρά η δημοτική παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη «Ο νέος Πρόεδρος της Παράταξης εισηγήθηκε την διενέργεια Συνεδρίου επανίδρυσης και αρχών με τη συμμετοχή όλων των μελών, των φίλων, αλλά και κάθε Ηλιουπολίτη που πιστεύει στην ανάγκη αλλαγής και αναβάθμισης της Ηλιούπολης», με τις εργασίες του να τοποθετούνται χρονιά το αμέσως επόμενο διάστημα.

«Τόσο ο π. Δήμαρχος και ιδρυτής της Παράταξης, Βασίλης Βαλασόπουλος, όσο και ο νέος επικεφαλής Στάθης Ψυρρόπουλος, τόνισαν την ανάγκη για αναδιοργάνωση της Παράταξης με απώτερο σκοπό την αλλαγή σελίδας στην Ηλιούπολη» επισημαίνει η ανακοίνωση, καταλήγοντας:

«Ήρθε η ώρα με μεγάλη Ευθύνη, Συνέπεια και Εντιμότητα να ανασυγκροτήσουμε την πόλη μας δίνοντας λύσεις στην στασιμότητα που επικρατεί».

Η παράταξη διανύει εδώ και 2 εβδομάδες νέο, μεγάλο κύκλο εσωστρέφειας, μετά τις αποχωρήσεις του Μαρίνου Μπασούρη, του Αναστάση Ζαννιά του Άγγελου Δημητρόπουλου και της Χριστίνας Σερέτη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ