Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Νέo Ρήγμα Στην Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» – Αποχώρησε Ο Άγγελος Δημητρόπουλος

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Νέo Ρήγμα Στην Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» – Αποχώρησε Ο Άγγελος Δημητρόπουλος

Ακόμα μία αποχώρηση από την παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη», ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα, αυτή τη φορά από τον πρώην αντιδήμαρχο και τέως δημοτικό σύμβουλο κ. Άγγελο Δημητρόπουλο.

Ο κ. Δημητρόπουλος, που είναι από τα ιδρυτικά μέλη της παράταξης» με ανακοίνωση του εξαπολύει βολές για τις διαδικασίες ανάδειξης νέου προέδρου στην παράταξη, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Κάποιοι εκμεταλλευόμενοι την πανδημία και το ότι είναι αδύνατο να γίνουν μαζικές ανοιχτές διαδικασίες νομίζουν πως βρήκαν την ευκαιρία να πάρουν στη…«ζούλα» τη σφραγίδα μιας παράταξης. Σε αυτούς έχω να πω πως ΣΑΣ ΤΗ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ τη σφραγίδα… Εγώ προσωπικά δε θα νομιμοποιήσω τα αποτελέσματα αυτής της «διαδικασίας» καθώς αυτή δεν τιμά μια δημοκρατική παράταξη.

Ανοικτό Το Ενδεχόμενο Διεργασιών

Ο κ. Δημητρόπουλος στην ανακοίνωση του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο σχηματισμού νέου πολιτικού μετώπου στην πόλη, εξαπολύοντας παράλληλα βολές προς τη δημοτική αρχή.

«Από εδώ και στο εξής θα βοηθήσω τις δυνάμεις που θα πρέπει να συνασπιστούν και να δημιουργήσουν ένα μέτωπο απέναντι στη χειρότερη δημοτική αρχή που γνώρισε ο Δήμος Ηλιούπολης της οποίας μοναδικός συνεκτικός είναι η καρέκλα», ήταν η αποστροφή του πρώην αντιδημάρχου.

Οι «πολιτικοί καφέδες» έχουν ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς την τελευταία εβδομάδα ενώ φημολογείται πως έχουν ξεκινήσει διεργασίες για νέα κίνηση στα πολιτικά τεκταινόμενα της Ηλιούπολης.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ