Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Η Επίσκεψη Σταυριανουδάκη Στην Ηλιούπολη Και Τα «Μηνύματα» Προς Πάσα Κατεύθυνση

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Η Επίσκεψη Σταυριανουδάκη Στην Ηλιούπολη Και Τα «Μηνύματα» Προς Πάσα Κατεύθυνση

Χαλαρή κουβέντα με φαγητό και προσωπικούς του φίλους είχε ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης το περασμένο Σάββατο.

Ο κ. Σταυριανουδάκης μαζί με τον επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» Τάσο Ευσταθίου, τον δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Καρανδρέα και τον πρώην αντιδήμαρχο Μπάμπη Κολιοφώτη επέλεξαν ένα τοπικό κατάστημα για την συνάντηση τους, στην οποία συζητήθηκαν θέματα της πόλης, σε εξαιρετικό κλίμα. Άλλωστε οι Τάσος Ευσταθίου και Μιχάλης Σταυριανουδάκης διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο, συνδέοντάς τους μακροχρόνια φιλία.

«Στη συνάντηση με τους φίλους Τάσο Ευσταθίου, Παναγιώτη Καρανδρέα και Μπάμπη Κολιοφώτη στην Ηλιουπολη, συζητήσαμε και ανταλλάξαμε απόψεις για θέματα που αφορούν το Δήμο Ηλιούπολης και την τοπική αυτοδιοίκηση γενικότερα» ανέφερε ο γενικός γραμματέας σε ανάρτηση του, δίνοντας με αυτό τον τρόπο έμμεση απάντηση στην παραφιλολογία τοπικών παραγόντων που υποβάθμισαν μέσω δημοσιευμάτων τη συνάντηση.

Άλλωστε ο πολύπειρος αυτοδιοικητικός κ. Σταριανουδάκης, έχει τεράστια εμπειρία στο να επιλέγει τους θεσμικούς συνομιλητές του σε τοπικό επίπεδο, με βάση τη σοβαρότητα και το έρεισμα τους στην πόλη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ