Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Τα Παραλειπόμενα Μιας Συνεδρίασης Με «Ηχηρές» Απουσίες & Γκρίνιες

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Τα Παραλειπόμενα Μιας Συνεδρίασης Με «Ηχηρές» Απουσίες & Γκρίνιες

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η απουσία των αιρετών της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη».

Η ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις 9:30 το πρωί, είχε ως θέμα την αντικατάσταση μελών της παράταξης στην οικονομική επιτροπή και την επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου, μετά τις ανεξαρτητοποιήσεις.

Παρά το γεγονός πως ο νέος πρόεδρος της παράταξης κ. Ψυρρόπουλος πρότεινε 3 δημοτικούς συμβούλους του για την κάλυψη των κενών θέσεων που προέκυψαν, τόσο ο ίδιος όσο και οι δημοτικοί του σύμβουλοι δεν ήταν παρόντες στη διαδικασία, γεγονός που προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια και γκρίνιες.

Την ίδια ώρα, ο κ. Ψυρρόπουλος φαίνεται πως συμμετείχε στην εκδήλωση – ορεινή πεζοπορία του ΠΑΟΔΗΛ στον Υμηττό, ενώ αρκετή ώρα αργότερα εθεάθη σε γνωστό cafe της πόλης με στελέχη της παράταξης του.

Από τους επικεφαλής απόντες από τη συνεδρίαση ήταν και οι κ. Αραμπατζής, Μανιάτης, Σόφης και Τσατσούλη, ενώ συμμετείχαν κανονικά οι ανεξάρτητοι -πλέον- δημοτικοί σύμβουλοι Μαρίνος Μπασούρης, Αναστάσης Ζαννιάς και Χριστίνα Σερέτη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ