Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

Street Art Festival Στην Ηλιούπολη Στις 17 Οκτωβρίου

To ilioupolinews και η εφημερίδα «Ηλιοτυπία» είναι χορηγοί επικοινωνίας του festival.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Street Art Festival Στην Ηλιούπολη Στις 17 Οκτωβρίου

Μία νέα διοργάνωση σύγχρονης έκφρασης και πολιτισμού παίρνει σάρκα και οστά στον Δήμο Ηλιούπολης, με τον Πολιτιτιστικό & Αθλητικό Οργανισμό να διοργανώνει το πρώτο “Ηλιουπολη Street Art Festival”.

H μεγάλη άνθηση της τέχνης του graffiti και η διαρκής ενασχόληση των νέων με αυτή τη μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης οδήγησε τους διοικούντες στη δημιουργία ενός νέου τοπικού θεσμού που θα επιτρέψει σε νέους καλλιτέχνες να εκφραστούν μέσα από τα έργα τους. Σε ενα ασφαλή χώρο και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας διακεκριμένοι καλλιτέχνες της street art και του graffiti θα απαντήσουν στο ερώτημα του πως οι έννοιες της κίνησης, της ταχύτητας και του δυναμισμού, αποτελούν έμπνευση για τη σύγχρονη αστική τέχνη.

To 1o street art festival του Δήμου Ηλιούπολης είναι γεγονός και αποτελεί μια συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Ηλιούπολης – Γρηγόρης Γρηγορίου και της εταιρείας Awesome Athens Experiences.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου απο νωρίς το πρωί το Α’ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης μετατρέπεται σε hub δημιουργίας  που θα γεμίσει με χρώμα, τέχνη και ενέργεια!

Στο event θα συμμετέχει πληθώρα γνωστών καλλιτεχνών του χώρου του Graffiti, μεταξύ των οποίων ο Achilles ο Alone98 , ο Ηλιουπολίτης Νίκος Flip Παναγιωταράκος, ο Platonas, ο Skitsofrenis, ο Yiakou με τη λίστα να είναι μεγάλη και περιλαμβάνει ονόματα καταξιωμένα στο χώρο, με διαφορετικές αφετηρίες και ετερόκλητο στυλ.

Ξεχωριστό Event Με Parkour

Το φεστιβάλ όμως δεν είναι μόνο οι τοιχογραφίες. Από τις 11.00 έως τις 13.00, αθλητές του parkour, σε μια επίδειξη ακρίβειας και ταχύτητας θα μας πουν πως “Δεν υπάρχουν εμπόδια- υπάρχουν μόνο εμπόδια που μπορούν να ξεπεραστούν”. Τη διοργάνωση του αθλητικού event την έχει αναλάβει η Ε.Γ.Ο. (Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία) και ο ΣΗΓΑ “ΓΥΜΝΑΘΛΟΣ”. Τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, θα περάσουμε μια αξέχαστη Κυριακή με θέαμα, καλή μουσική και καλλιτεχνική διάθεση.

To ilioupolinews και η εφημερίδα «Ηλιοτυπία» είναι χορηγοί επικοινωνίας του event.
_______________________________

INFO

Ημέρες λειτουργίας: Κυριακή 17/10

Διεύθυνση: Εθνάρχου Μακαρίου 20, Ηλιούπολη 163 41

Ώρα έναρξης: 10.00

Είσοδος ελεύθερη

Πρόσβαση: Κοντά σε μετρό Ηλιούπολης (κόκκινη γραμμή)

Πληροφορίες:  Στη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook ή στη σελίδα της εταιρείας Awesome Athens Experiences στο Instagram

Facebook event: Ilioupoli’s 1st Street Art Festival

Μεγάλος χορηγός: Cosmos Lac

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ