Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Νέες Καταγγελίες Εις Βάρος Του 39Χρονου Αστυνομικού

Νέες καταγγελίες για τον επίορκο αστυνομικό που συνελήφθη στην Ηλιούπολη.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Ηλιούπολη: Νέες Καταγγελίες Εις Βάρος Του 39Χρονου Αστυνομικού

Τουλάχιστον τέσσερις είναι οι νεαρές γυναίκες που πέρασαν το κατώφλι της ανακρίτριας για να καταθέσουν εναντίον του 39χρονου αστυνομικού απο την Ηλιούπολη που είναι προφυλακισμένος, εδώ και μήνες .

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι δύο από τις τέσσερις γυναίκες υποστήριξαν πως ο κατηγορούμενος τις προσέγγισε μέσω διαδικτύου κι από εκεί προσπάθησε επανειλημμένες φορές να τις πείσει να εκδίδονται. Οι ίδιες αρνήθηκαν να συμμετέχουν σε ερωτικά βίντεο και έτσι δεν τον συνάντησαν ποτέ. Ωστόσο, η τρίτη καταγγέλλουσα αποκάλυψε στις αρχές τις δύσκολες στιγμές που πέρασε κρατούμενη στο σπίτι-κολαστήριο και που έχουν τεράστιες ομοιότητες με τα όσα βίωσε η 19χρονη κοπέλα.

Με βάση την κατάθεση της 27χρονης, ο αστυνομικός την κρατούσε αιχμάλωτη με την βία. Όλα άρχισαν όταν η ίδια χρειάστηκε ένα χρηματικό ποσό και έτσι απευθύνθηκε στον κατηγορούμενο ζητώντας δανεικά. Ο αστυνομικός ξεκίνησε να την πιέζει προκειμένου να τον ξεχρεώσει με αντάλλαγμα να συμμετέχει σε ερωτικές ταινίες και μάλιστα να βρει κοπέλες που θα συμμετείχαν και αυτές. Η 27χρονη υποστήριξε στην ανακρίτρια ότι στις προσπάθειες της να ξεφύγει από τον αστυνομικό ξυλοκοπήθηκε, ενώ κατά την διάρκεια της αιχμαλωσίας της κακοποιήθηκε σεξουαλικά και τις χορηγήθηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς οι αρχές υποπτεύονται την ανάμειξη και άλλων γυναικών-θυμάτων στο κύκλωμα αυτό.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ