Facebook Pixel

Δημοτικα

Έλλειμμα ΠΑΟΔΗΛ: Εξώδικα, Αντιπαραθέσεις Και Πολιτικές Ευθύνες

Ανέβηκαν οι τόνοι της πολιτικής αντιπαράθεσης με αφορμή το έλλειμμα στα ταμεία του αθλητικού οργανισμού.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Έλλειμμα ΠΑΟΔΗΛ: Εξώδικα, Αντιπαραθέσεις Και Πολιτικές Ευθύνες

Eντείνεται η πολιτική αντιπαράθεση γύρω από το ζήτημα της υπεξαίρεσης χρημάτων από τα ταμεία του ΠΑΟΔΗΛ, με τον πρόεδρο του αθλητικού οργανισμού να αποστέλλει εξώδικο στον πρόεδρο της μείζονος αντιπολίτευσης.

Όπως αποκάλυψε χθες ο επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη», έλαβε εξώδικη διαμαρτυρία από τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ κ. Θέμη Γιαννόπουλου, με αφορμή την ανακοίνωση του για το θέμα του ελλείματος στον ΠΑΟΔΗΛ. Ο κ. Ψυρρόπουλος κατά την εισήγηση του έκανε λόγο για «ποινικοποίηση» του πολιτικού λόγου και της πολιτικής αντιπαράθεσης, ενώ διεμήνυσε προς όλους τους τόνους πως «θα συνεχίσει τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις, όσα εξώδικα και αν λάβει». Τέλος, όπως διασαφήνισε ο κ. Ψυρρόπουλος η ανακοίνωση του δεν είχε στόχο τους υπαλλήλους του οργανισμού, αλλά τη δημοτική αρχή.

Τόσο ο Δήμαρχος, όσο και ο κ. Γιαννόπουλος, έκαναν λόγο για συκοφαντική ανακοίνωση από την πλευρά του κ. Ψυρρόπουλου, τονίζοντας πως η εξώδικη διαμαρτυρία είχε σκοπό να αποκαταστήσει την αλήθεια. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο κ. Ψυρρόπουλος επέρριψε πολιτικές ευθύνες τόσο στον Δήμαρχο όσο και στον πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ, «γραμμή» που ακολούθησαν και άλλοι επικεφαλής παρατάξεων, όπως ο Τάσος Ευσταθίου και η Τασία Τσατσούλη.

Πολιτικές Ευθύνες

Ο κ. Γιαννόπουλος, από την πλευρά του παρουσίασε αναλυτικά τις πτυχές της υπόθεσης στο δημοτικό συμβούλιο, χωρίς ωστόσο να μπορεί να μπει σε λεπτομέρειες λόγω του απορρήτου της διαδικασίας της ένορκης διοικητικής εξέτασης. Όπως είχε γράψει το ilioupolinews.gr, η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης και αναμένονται εξελίξεις.

Ωστόσο, όπως αρκετοί αιρετοί είπαν, στο ζήτημα υπάρχουν πολιτικές ευθύνες. Ορθά, ο κ. Γρηγορέας ανέφερε πως οι υπάλληλοι του ΠΑΟΔΗΛ θα έπρεπε να έχουν συγκεκριμένες αρμοδιότητες και ρόλους, οι οποίοι θα έχουν συγκεκριμένες ευθύνες. Η απώλεια σχεδόν 28.000 ευρώ μαρτυρά πως υπήρχε κάποιο ελεγκτικό κενό στο σύστημα εισπράξεων των συνδρομών του κολυμβητηρίου, από όπου φαίνεται πως προκύπτει η «μαύρη τρύπα».

Μπορεί ο Δήμαρχος και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ να διεμήνυσαν πως έχουν ληφθεί νέα μέτρα για την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον, μπορεί στην υπόθεση να έχει ριχθεί φως και να έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, ωστόσο πολιτικές ευθύνες υπάρχουν και πρέπει να αναληφθούν. Και φυσικά, δεν θα ξεχαστούν με εξώδικα προς επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ