Facebook Pixel

Δημοτικα

Γιαννόπουλος: «Μικροπολιτική Και Λαϊκισμός Οι Επιθέσεις Στον ΠΑΟΔΗΛ»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Γιαννόπουλος: «Μικροπολιτική Και Λαϊκισμός Οι Επιθέσεις Στον ΠΑΟΔΗΛ»

Ανακοίνωση σχετικά με τις εξελίξεις που έχουν σημειωθεί στην υπόθεση του ελλείμματος στα ταμεία του ΠΑΟΔΗΛ εξέδωσε ο πρόεδρος του οργανισμού κ. Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ στην ανακοίνωση του κάνει λόγο για πλήρη διαφάνεια στη διαδικασία των ελέγχων, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η ένορκη διοικητική εξέταση που πραγματοποιήθηκε διαπίστωσε εγκληματική πράξη. Όπως είχε αποκαλύψει το ilioupolinews.gr, η υπόθεση, έχει οδηγηθεί ήδη στον εισαγγελέα για την άσκηση ποινικής δίωξης, ενώ έχει λάβει γνώση και η εθνική αρχή διαφάνειας.

Έμμεσες Αιχμές Κατά Ψυρρόπουλου

Ο κ. Γιαννόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη στάση της μείζονος αντιπολίτευσης στο θέμα του ελλείμματος, κάνοντας λόγο για «μικροπολιτικά συμφέροντα και λαϊκιστικές αντιλήψεις». Αφορμή για αυτή του την τοποθέτηση ήταν η ανακοίνωση του κ. Ψυρρόπουλου πριν λίγες ημέρες, με την οποία ζητούσε εξηγήσεις από τη δημοτική αρχή για την υπόθεση, επιρρίπτοντας πολιτικές ευθύνες στη δημοτική αρχή. Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ, «τόσο ο Δήμαρχος όσο κι εγώ προσωπικά δεν μπορούμε να μείνουμε σιωπηλοί στην προσπάθεια να κηλιδώσουν το ήθος και την υπόληψη της Διοίκησης αλλά κυρίως τόσων εργαζομένων». Άλλωστε, ο κ. Ψυρρόπουλος, λίγες ώρες μετά την ανάρτηση του, είχε βγάλει διορθωτική-διευκρινιστική ανακοίνωση, στην οποία έκανε σαφές πως οι κατηγορίες του δεν αφορούσαν το σύνολο των εργαζομένων.

«Η δικαιοσύνη έχει αναλάβει πλέον την υπόθεση στα χέρια της. Καλούμε όλους όσους διατείνονται ότι «εργάζονται» για το καλό της πόλης, να την σεβαστούν και να την εμπιστευτούν, παύοντας τις γενικόλογες και ασαφείς κατηγορίες. Το δημόσιο συμφέρον είναι υπεράνω όλων και η προσπάθεια άρσης της εμπιστοσύνης των πολιτών προς τις δημοτικές υπηρεσίες αποτελεί (ηθικό και νομικό) ατόπημα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ