Facebook Pixel

Δημοτικα

Βολές Ψυρρόπουλου Για Το Έλλειμμα Στα Ταμεία Του ΠΑΟΔΗΛ

Ο επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» ζητά τη σύγκλιση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου για το επίμαχο ζήτημα.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Βολές Ψυρρόπουλου Για Το Έλλειμμα Στα Ταμεία Του ΠΑΟΔΗΛ

Πυρά προς τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ και προς τη δημοτική αρχή για το ζήτημα του ελλείμματος στα ταμεία του ΠΑΟΔΗΛ εξαπέλυσε ο δημοτικός σύμβουλος Στάθης Ψυρρόπουλος.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη», με ανακοίνωση του κάνει λόγο για υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος, αφήνοντας μάλιστα αιχμές για κακοδιαχείριση από την πλευρά της δημοτικής αρχής, κάνοντας λόγο για «σήψη της οικονομικής διαχείρισης από την πλευρά της διοίκησης του Δήμου»

Ο κ. Ψυρρόπουλος, συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟΔΗΛ που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης 24/8, ζητώντας εξηγήσεις για την υπόθεση του ελλείμματος, ενώ παράλληλα κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ κ. Γιαννόπουλο πως «έριξε περισσότερο σκοτάδι στην υπόθεση παρά φως».

Μετά από μια σειρά ερωτημάτων που θέτει σχετικά με την υπόθεση, ο κ. Ψυρρόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Προφανώς και δεν περιμένουμε ούτε παραίτηση του Προέδρου, ούτε κάποια ενέργεια ανάληψης πολιτικών ευθυνών από το Δήμαρχο καθώς σε αναρίθμητες περιπτώσεις δεν είδαμε την ανάλογη διάθεση»

«Καταγγέλλουμε απερίφραστα την υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος και ζητάμε άμεση και έκτακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου για το θέμα αυτό», καταλήγει η ανακοίνωση.

Το ζήτημα θα συζητηθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο (31 Αυγούστου) κατόπιν πρωτοβουλίας της δημοτικής αρχής.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ