Facebook Pixel

Δημοτικα

Αναθέσεις 64.000 Ευρώ Από Τον Δήμο Ηλιούπολης Για Διαχείριση & Προβολή Στα Social Media

Tι αναφέρουν έγγραφα που έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αναθέσεις 64.000 Ευρώ Από Τον Δήμο Ηλιούπολης Για Διαχείριση & Προβολή Στα Social Media

Το συνολικό ποσό των 64.232 ευρώ φαίνεται πως έχει αναθέσει εδώ και 3 χρόνια ο Δήμος Ηλιούπολης σε υπηρεσίες προβολής στα social media.

Όπως μαρτυρούν δημόσια έγγραφα που έχουν δημοσιευθεί στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», από το 2020, ο Δήμος Ηλιούπολης έχει προβεί σε 3 αναθέσεις στην ίδια εταιρεία, η οποία έχει αναλάβει την προώθηση και τη διαχείριση των λογαριασμών του Δήμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η πρώτη ανάθεση πραγματοποιήθηκε στις 26/6/2020, και περιελάμβανε το ποσό των 21.080 ευρώ. Έναν χρόνο μετά, στις 20/7/2021, υπήρξε νέα ανάθεση ύψους 21.452 ευρώ προς την ίδια εταιρεία, ενώ η τελευταία ανάθεση έγινε πριν λίγες εβδομάδες (9/8/2022), με τον ανάδοχο κ. Βασίλειο Πλέγα να αναλαμβάνει για τρίτη φορά την ίδια εργασια με αντίτιμο 21.700 ευρώ.

image 2 Αναθέσεις 64.000 Ευρώ Από Τον Δήμο Ηλιούπολης Για Διαχείριση & Προβολή Στα Social Media
Tα ποσά των επιμέρους εργασιών για την τελευαία ανάθεση.

Επιπλέον 22.000 Ευρώ Για Σεμινάρια Ψηφιακών Δεξιοτήτων

Σύμφωνα με τα δημόσια έγγραφα της «ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ» ο ίδιος ανάδοχος έχει αναλάβει επίσης το έργο με τίτλο «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ» συνολικού ύψους 22.320 ευρώ. Έτσι, το συνολικό ύψος των αναθέσεων που έχει αναλάβει από τον Δήμο σε διάστημα 3 ετών ανέρχεται στα 86.552 ευρώ.

image 3 Αναθέσεις 64.000 Ευρώ Από Τον Δήμο Ηλιούπολης Για Διαχείριση & Προβολή Στα Social Media
Τα ποσά των επιμέρους εργασιών για την ανάθεση με τίτλο «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ